به گزارش ایرنا، وضعیت ناخوشایند تیم فوتبال پاس همدان نه تنها از سوی مسئولان چاره اندیشی نشده است بلکه بیسابقهترین شکل ممکن در مدیریت و اداره این تیم را شاهد هستیم.
۲ هفته قبل با سپردن سکان هدایت پاس به «سیامک فراهانی» از مربیان شناخته شده و مطرح فوتبال کشور این تصور را به وجود آورد که مسئولان درصدد شکل گیری و انسجام تیم برای حضوری قدرتمند در فصل جدید لیگ دسته دوم فوتبال کشور هستند.
اما اوضاع و احوال پاس گویا قرار نیست هیچ زمانی تغییر کند و وعدهها بیشتر مانور تبلیغاتی را همراه داشته و در عمل به آنچه که مورد تعهد بوده، اقدامی نشده است.
این مسایل باعث اعتراض گسترده از جانب هواداران پاس شده و با این حال همچنان شاهد ادامه مشکلات تیم هستیم.
عدم تحقق خواستههای مدیرعامل، تاکید بر سپردن تیم به بخش خصوصی از جانب مسئولان دستگاه ورزش، بدهیهای مالی، بسته بودن پنجره نقل و انتقالات تیم، ثبت نشدن قرارداد کادر فنی و بازیکنان و نداشتن حتی یک دست لباس برای حضور در مسابقات، وضعیت تیم فوتبال پاس را در آستانه شروع رقابت ها بحرانی کرده است.
عدم تحقق خواستههای مدیرعامل، تاکید بر سپردن تیم به بخش خصوصی از جانب مسوولان دستگاه ورزش، بدهیهای مالی، بسته بودن پنجره نقل و انتقالات تیم، ثبت نشدن قرارداد کادر فنی و بازیکنان و نداشتن حتی یک دست البسه برای حضور در مسابقات، وضعیت پاس را به فاجعه تبدیل کرده است.
تیمی که هر سال قبل از آغاز فصل با آواز خوش حمایت و ادعای قهرمانی همراه بود، با شروع مسابقات با بن بست عدیده مشکلات مواجه میشود.
اما امسال سریال مشکلات مالی پاس همدان کمی زودتر آغاز شده است و سکوت دستگاه ورزش به عنوان متولی اصلی تیم همچنان ادامه دارد، به ویژه اینکه سفید و سبزپوشان پاس باید جمعه هفته جاری راهی اصفهان شوند تا نخستین دیدار خود در فصل جدید مسابقات لیگ ۲ را برگزار کنند.
کاسه چه کنم مسئولان
پاس با وضعیت فعلی به آماتورترین تیم حاضر در لیگ دسته دوم فوتبال کشور تبدیل شده و برای خوشبینترین فرد حامی تیم هم این باور سخت است که تیم هنوز یک دست لباس مسابقه ندارد.
از باشگاه پاس خبر میرسد که هنوز قرارداد کادر فنی و بازیکنان منعقد نشده و مدیرعامل باشگاه هم ابتدا منتظر تحقق خواستههای خود از جانب مسئولان است.
حالا این خواستهها چه بوده یا هست، هنوز مشخص نیست و مسئولان دستگاه ورزش هم از پاسخگویی طفره میروند.
اما در واقع طبیعی است که فردی سرمایه دار برای اینکه بخواهد تیمی مانند پاس آنهم با هزار مشکل حضور در لیگ دسته ۲ کشور را مورد حمایت مالی قرار دهد، خواستههایی خواهد داشت تا هزینههای صرف شده به نوعی جبران شود.
"امیر عظیمی" در سالهای اخیر نیز برای تیم پاس در مقام مدیرعاملی هزینه کرده و بارها مدعی شده که این هزینهها از سوی مسئولان به طور کامل پرداخت و تسویه نشده است.
در واقع او بیش از اینکه مدیری فوتبالی باشد، سرمایه گذار و فعال اقتصادی است و بعید است برای پاس از جیب شخصی هزینه کند و در مقابل آوردهای برای او نداشته باشد.
بنابراین امسال نیز با همین وضعیت مواجه هستیم و عظیمی به عنوان سرپرست باشگاه پاس در انتظار تحقق وعدههای مسئولان دستگاه ورزش در پیگیری و تحقق خواستههای خود است.
همین مساله موجب شده تا پاس با وضعیت آشفته مالی مواجه شود و علاوه بر اینکه هنوز تکلیف تسویه بدهیهای مالی گذشته مشخص نیست، بودجهای برای خرید مایحتاج ضروری تیم، قرارداد کادر فنی و بازیکنان در نظر گرفته نشده است.
با این شرایط مسئولان مرتبط با امور تیم پاس کاسه چه کنم چه کنم در دست گرفتهاند و تحمل این وضعیت نیز برای هواداران سخت و دشوار شده است.
حتی حضور عباس صوفی رییس هیات فوتبال همدان در تمرین تیم پاس هم موثر واقع نشده و وضعیت به همان شکل قبلی در حال سپری شدن است.
بیش از سه میلیارد بدهی
سرپرست سابق تیم پاس میگوید: این تیم همچنان با بدهیهای میلیاردی مواجه است و امسال بعید میدانم فدراسیون بپذیرد که پاس برای تسویه بدهیها مهلت تعیین کند.
«میثم ناصرنژاد» اظهار داشت: ماهها فرصت بود تا این میزان بدهی تعیین تکلیف شود اما هیچ فرد یا مسئولی متعهد نشد تا همچنان پاس به یکی از بدهکارترین تیمهای تاریخ فوتبال کشور تبدیل شود.
این کارشناس رسانهای فوتبال یادآور شد: نمیدانیم تصمیم گیرندگان اصلی تیم چه کسانی هستند چرا که مدام مسئولیت را به گردن دیگری انداخته و شانه خالی میکنند.
وی افزود: فراهانی به عنوان سرمربی جدید تیم انتخاب شده ولی به طور رسمی معرفی نشده در حالیکه عرف هر باشگاه ورزشی است که با انتخاب سرمربی، او را معارفه کنند.
ناصرنژاد با بیان اینکه مدیریت دستگاه ورزش باید به این وضعیت رسیدگی کند چرا که مسئول مستقیم تیم است افزود: پاس به لحاظ ساختار معیوب است و تا زمانیکه این وضعیت به لحاظ مالی، مدیریتی، فنی و اجرایی حل نشود، اوضاع مطلوب نخواهد شد.
به گفته وی پاس نیاز به منابع مالی پایدار دارد اما در سالهای اخیر هرگز مورد توجه قرار نگرفت و اکنون نیز هیچ فردی حاضر نیست به عنوان بخش خصوصی در شرایطی که پاس برای او سودآوری ندارد، هزینه کند.
سرپرست سابق پاس با تاکید بر لزوم بهره مندی از تجارب افراد صاحب نظر در امور تیم گفت: اگر قرار بر حمایت از مجموعه تیم است، مسئولان باید چراغ اول را روشن کنند و سپس از سایرین از جمله هواداران انتظار داشته باشند.
غرق در بلاتکلیفی
با وجود اینکه سازمان لیگ برای ثبت قرارداد بازیکنان لیگ ۲ کشور مهلت تعیین کرده، پاس همچنان با بلاتکلیفی مواجه است.
جدول زمانبندی تحویل مدارک نقل و انتقالات سازمان لیگ با توجه به جدول بازی های هفته اول اعلام شده توسط کمیته مسابقات به شرح ذیل اعلام شد و براین اساس پاسیها تا چهارشنبه هفته جاری مهلت دارند تا مدارک ۱۴ بازیکنان را تحویل این سازمان بدهند.
همچنین اگر پاس در این مدت موفق به ثبت قرارداد ۱۴ بازیکن نشود، تا قبل از شروع مسابقه در هفته نخست، حتی برای بیشتر از ۶ بازیکن نمی تواند مجوز بازی دریافت کند.
در واقع پاسیها باید هرچه سریعتر نسبت به عقد قرارداد با ۱۴ بازیکن اقدام کنند در غیر اینصورت دیدار هفته نخست را با نتیجه سه بر صفر از دست میدهند.
اسیها باید هرچه سریعتر نسبت به عقد قرارداد با ۱۴ بازیکن اقدام کنند در غیر اینصورت دیدار هفته نخست را با نتیجه سه بر صفر از دست میدهند.
همچنین از باشگاه خبر میرسد هنور البسه تیم اعم از لباس بازی، پوشاک گرم برای تمرین و مسابقه و سایر مایحتاج تامین نشده و کادر فنی نیز تصمیم به سکوت در برابر این وضعیت گرفته است.
پاسیها هنوز موفق به جذب بازیکنان مدنظر خود نشدهاند و نا آماده بودن تیم باعث شد حتی در بازی دوستانه مقابل نماینده شهر ملایر هم بازنده میدان شوند.
استقبال از سرمایه گذاران
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان با تایید مشکلات تیم پاس گفت: پاس نیازمند حمایت سرمایه گذاران بخش خصوصی است و انتظار داریم این تیم را زیر چترحمایتی قرار بدهند.
«حمید سیفی» افزود: هدف ما بازگرداندن پاس به جایگاه اصلی است و برای تحقق این خواسته از هیچ تلاشی فروگذار نیستیم.
وی با قدردانی از امیر عظیمی در حمایت از تیم پاس به عنوان سرمایه دار بخش خصوصی گفت: به هر حال وی برای ادامه کار نیز نیاز به تحقق خواستههای خود دارد و امیدواریم مسئولان ارشد استان به این مهم توجه کنند.
سیفی با تاکید بر اینکه پاس متعلق به تمام استان همدان است، تاکید کرد: حمایت از پاس تنها توسط دستگاه ورزش امکان پذیر نیست و انتظار داریم همه مسئولان در حد توان و اختیار این تیم را حمایت کنند.
وی با بیان اینکه دستگاه ورزش امکانات و زیرساختهای لازم را برای پاس مهیا کرده است، گفت: باید برای جذب اسپانسر اعتمادسازی و بسترهای حمایتی را فراهم کرد تا بتوانیم دغدغههای تیم را حل کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان همدان خاطرنشان کرد: در حال رایزنی با چند اسپانسر هستیم تا برای حمایت از تیم پاس متقاعد شوند.
گره گشای مشکلات پاس بودیم
رییس هیات فوتبال همدان نیز در دیدار با اعضای تیم پاس گفت: همواره گره گشای مشکلات پاس بودهایم و از بازیکنان انتظار داریم با قدرت تمرین خود را انجام دهند چرا که به طور قطع مسایل پیش رو برطرف خواهد شد.
«عباس صوفی» افزود: پاس جزو تیمهای پرافتخار ورزش کشور است هر چند بنا به دلایلی اکنون در لیگ ۲ قرار گرفته اما با حمایتها میتوان بازهم این تیم را در لیگ برتر بازگرداند.
وی خاطر نشان کرد: هیات فوتبال همدان در سالهای اخیر همواره گره از مشکلات پاس برداشته و موانعی که در فدراسیون وجود داشت را با رایزنیهای صورت گرفته برطرف کردیم.
صوفی اظهار داشت: در برگزاری تمرین و مسابقات تیم و همچنین ثبت قرارداد بازیکنان و کادر فنی نیز نهایت همکاری را داشتهایم ضمن اینکه سالهای قبل از فدراسیون برای پرداخت بدهیها نیز مهلت گرفتیم که اقدام مهمی بود.
وی با تاکید بر حمایت از سرمایه گذار بخش خصوصی گفت: اکنون انتظار میرود مسئولان از امیر عظیمی که پذیرفته در این مسیر قرار بگیرد، حمایت کنند.
رییس هیات فوتبال همدان خاطرنشان کرد: همه باید به دنبال هموار شدن شرایط حضور قدرتمند تیم پاس در فصل جدید لیگ ۲ باشند و انتظار داریم این وضعیت با همکاری همه جانبه مسئولان مرتبط با امور تیم پاس فراهم شود.
این تیم یکشنبه هفته آینده در هفته نخست رقابتهای لیگ دسته دوم باشگاههای کشور مهمان «ون پارس اصفهان» است.
نظر شما