محمد نور موسوی روز دوشنبه در بازدید از سازه های آبخیزداری در بندرعباس افزود: براثر این بارندگی سازه آبخیزداری حوزه ایسین شهرستان بندرعباس به میزان ۵۰۰ هزار مترمکعب و منطقه رویدر و کروئیه شهرستان بندرخمیر ۳۲۰ هزار مترمکعب آبگیری شده است.
وی بیان داشت: بارندگی در شهرستان های بندرلنگه، قشم و میناب بسیار اندک بوده و نقشی در سرریز شدن سازه های آبخیزداری نداشت.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان با اشاره به نقشه های هواشناسی و پیش بینی بارندگی تا پایان روز سه شنبه اظهارداشت: شهروندان از حاشیه پرخطر رودخانه ها فاصله گرفته و تمهیدهای ایمنی را در روزهای بارانی جهت حفظ سلامت خود رعایت نمایند.
موسوی یادآورشد: سازه های آبخیزداری علاوه بر اثرگذاری بر پیشگیری و کاهش خطر سیل های مخرب و تنظیم جریان های سطحی حوزه های آبخیر، باعث تغذیه سفره های آبهای زیرزمینی، کاهش و کنترل فرسایش خاک نیز می شوند.
استان هرمزگان دارای بیش از هشت هزار سازه آبخیزداری است.
براساس اعلام اداره کل هواشناسی هرمزگان روز گذشته ۱۶ آبانماه، ورود سامانه بارشی موجب رعد وبرق و بارشهای پراکنده در سطح استان، بهویژه در مرکز و شرق هرمزگان شد و این بارندگی ها طی امروز دوشنبه و فردا سه شنبه نیز با شدت کمتر در استان ادامه دارد.
همچنین در مناطق غربی، مرکزی، محدوده تنگه هرمز، سواحل و جزایر، ارتفاعات و برخی مناطق شرقی و شمالی استان هرمزگان، رگبار باران و رعد و برق و افزایش لحظهای سرعت باد گاه تگرگ پیش بینی میشود.
نظر شما