یعقوب مرادی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با اجرای این طرح فرآیند درمانی شهروندان تحت پوشش بیمه سلامت با تایید پزشک خانواده خواهد بود.
وی افزود: در این راستا تاکنون ۱۴ پزشک برای همکاری اعلام آمادگی کردهاند ولی با توجه به آمار بیمه شدگان این تعداد پزشک خیلی کم است و باید بیشتر باشد.
رییس اداره بیمه سلامت میاندوآب اظهار داشت: برای این پزشکان که هر کدام میتوانند هزار بیمار را تحت پوشش قرار دهند به صورت ماهانه به ازای هر بیمار ۷۵ هزار ریال سرانه پرداخت خواهد شد.
مرادی با بیان اینکه علاوه بر آن این پزشکان از هر بیمار ۴۰ هزار ریال نیز دریافت خواهند کرد، اضافه کرد: در این طرح ۲ هدف عمده و بااهمیت دنبال میشود که یکی بیمار یابی و غربالگری ۲ نوع بیماری شامل فشارخون و دیابت در افراد طی ۶ ماه (هر ماه ۱۵ درصد جامعه هدف) بررسی خواهد شد.
وی با بیان اینکه در صورت تحقق این مهم سرانه به پزشک پرداخت شد، گفت: باید تعداد پزشکان در اجرای این طرح افزایش و یا از مراکز دولتی کمک بگیریم.
وی افزود: شفاف سازی اطلاعات هویتی و مکانی شهروندان و اصلاح شماره تلفن همراه شهروندان به منظور ارسال پیامک در هنگام دریافت خدمات درمانی نخستین گام در اجرای این طرح است.
وی ادامه داد: همچنین ارجاع پرونده شهروندان به نزدیکترین پزشک خانواده برای محل اقامت آنان از دیگر مزایای این طرح است.
رییس اداره بیمه سلامت میاندوآب همچنین با بیان اینکه بیمه شدگان سلامت میتوانند با شمارهگیری #۱۶۶۶* میتوانند از نوع بیمه و تاریخ اعتبار آن اطلاع داشته باشند، گفت: سامانه شهروندی برای تمدید دفترچه بیمه سلامت شهروندان راهاندازی شده که به واسطه آن بیمه شدگان سلامت می توانند به صورت مجازی اعتبار دفترچههای خود را تمدید کنند.
مرادی با بیان اینکه ۸۰ درصد بیمه شدگان روستایی این شهرستان از سامانه شهروندی استفاده کردهاند، افزود: همچنین از سال گذشته اجرای طرح نسخه الکترونیکی در دستور کار قرار دارد که تاکنون ۹۵ درصد نسخههای کاغذی پزشکی حذف شده و این شهرستان رتبه برتر در آذربایجان غربی و کشور را به خود اختصاص داده است.
۶۵ درصد جمعیت میاندوآب شامل ۲۰۵ هزار نفر از خدمات بیمه سلامت بهرهمند هستند که از این تعداد ۱۲۷ هزار نفر ساکن روستاها، ۶۰ هزار نفر بیمه شده ساکن شهر، هزار و ۴۰۰ نفر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی( ره)، ۸۰۰ نفر تحت پوشش بهزیستی، ۱۵ هزار نفر کارکنان دولت و سه هزار نفر نیز جزو خانوادههای شهدا و ایثارگران هستند.
همچنین ۵۱۱ نفر عضو صندوق بیمه ایرانیان هستند که حق بیمه خود را به صورت سالانه واریز و برای بهرهمندی از خدمات درمانی در مراکز خصوصی برای آنان دفترچه صادر میشود.
میاندوآب با بیش از ۲۸۵ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.
نظر شما