به گزارش ایرنا ابوذر کوثری شامگاه دوشنبه در بیست و سومین جشنواره خیران مدرسه ساز اظهارداشت: خیران مدرسه ساز اثری ماندگار از خود برجای می گذارند، چرا که این اقدام آنان زمینه توسعه انسانی و در نهایت توسعه کشور را فراهم میکند.
وی افزود: طی چند سال اخیر میزان تعهد خیرین سیستان و بلوچستان و رتبههای کسب شده در این زمینه رشد بسیار خوبی داشته است.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: با وجود همه این تلاش ها و زحمات به دلیل وجود متغیرهایی همچون رشد بالای جمعیت دانش آموزی مشکلات عدیدهای در مسیر تامین فضا و نیروی انسانی در این استان وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد: حضور موثر و کارآمد خیرین در استان موجبات دلگرمی و مایه مسرت و خرسندی مردم و دانش آموزان است و باید شرایط مشارکت همه جانبه آنان را تسهیل کنیم.
کوثری ادامه داد: موضوع ساماندهی تشکلهای مردم نهاد و مجموعههای خیریه را با جدیت دنبال کرده و میکنیم و با هدف بهرهگیری هر چه بیشتر از این بستر باید زمینهسازی بهتر و دقیق تری وجود داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز در این همایش گفت: خیرین معماران بزرگ مدرسهسازی در استان هستند که با همت خود زمینه بهرهمندی دانش آموزان این استان را از کلاس درس استاندار فراهم میکنند.
حمیدرضا رخشانی افزود: از تلاش و همت همه خیرین مدرسه ساز که زمینهساز تحصیل دانش آموزان سیستان و بلوچستان در شرایط استاندارد هستند، تشکر و قدردانی ویژه میکنیم.
وی افزود: با توجه به رشد بالای جمعیت دانش آموزی هر سال با کمبود فضای آموزشی در این استان روبرو هستیم، خیرین مدرسه ساز بار بزرگی از جبران کمبودها را به دوش میکشند.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با بیان اینکه هر سال ۶۰ هزار نفر به جمعیت دانشآموزی استان افزوده میشود، گفت: این بدان معناست که سالانه به ۲ هزار و ۲۰۰ کلاس درس جدید در استان نیاز است.
وی ادامه داد: کار برای فرزندان سیستان و بلوچستان متفاوت است چرا که این سرزمین نیازمند توجه هر چه بیشتر مسوولان، مردم و خیرین است.
نظر شما