سیدرضا امیری زاده عصر دوشنبه در حاشیه بازدید از نحوه برداشت کنجد در هرمزگان پیش بینی کرد: امسال یکهزار و ۸۰۰ تن کنجد از زمینهای کشاورزی استان برداشت شود که ۲۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.
وی بیان داشت: قیمت مناسب، پایین بودن هزینه تولید و استفاده از منابع آبی کمتر، تناوب زراعی، توزیع کودهای شیمیایی ماکرو و شرایط مناسب آب وهوایی علت افزایش کشت کنجد در هرمزگان است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه برداشت کنجد تا پایان آذرماه امسال ادامه دارد، اظهارداشت: کنجد از ۱۵ تیر تا ۱۵ مرداد هر سال کشت می شود.
وی ادامه داد: شهرستانهای حاجیآباد، رودان، بندرعباس، پارسیان و بستک مناطق عمده کنجد در هرمزگان است.
امیری زاده یادآورشد: محصول تولید شده در استان هرمزگان از مرغوب ترین نوع کنجد تولیدی کشور است که به استانهای یزد، کرمان و فارس فرستاده میشود.
کنجد دارای پروتئین، ویتامین های B , D , E , F۱ و لسیتین (LECITHIN) است و مقدار روغن آن حدود ۵۰ درصد شامل ۷۰ اسیدهای چرب اشباع نشده مانند لینولئیک اسید ،اولئیک اسید و مقداری اسیدهای چرب اشباع شده مانند اسید پالمتیک و آراشیدیک اسید است.
روغن کنجد در صنعت ارده، شیرینی، پخت حلوا، غذاهای محلی و همچنین مصرف تنقلاتی و خشکبار استفاده میشود.
استفاده از روغن دانه کنجد به عنوان تنها روغن خوراکی در کاهش فشار خون و گلوکز پلاسما در بیماران دیابتی با حساسیت بالا موثر است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان:
برداشت کنجد از یکهزار و ۶۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد
۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶
کد خبر:
84534315
بندرعباس- ایرنا- مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: برداشت کنجد از نیمه آبان ماه جاری از یکهزار و ۶۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این استان آغاز شد.
اخبار مرتبط
-
برداشت دانه روغنی کنجد در خمین آغاز شد
خمین- ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: برداشت دانه روغنی کنجد از ۹ هزار هکتار سطح زیر کشت…
نظر شما