۳۰ درصد از پرونده‌ها در کهگیلویه و بویراحمد منجر به سازش شد

یاسوج - ایرنا - رئیس شوراهای حل اختلاف کهگیلویه و بویراحمد گفت: شمار پرونده‌های وارده به شورای حل اختلاف استان در هفت ماهه امسال ۲۴ هزار و ۵۶۹ فقره بوده که از این تعداد ۲۴ هزار و ۱۸۰ فقره پرونده مختومه شد که از مجموع پرونده های قابل سازش ورودی ۳۰ درصد آن ها منجر به سازش شده است.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید محمد ابراهیم ساجدی  دوشنبه شب در آستانه ۱۸ آبان سالروز بنیانگذاری شورای حل اختلاف در نشست با خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: سال گذشته ۲۰ فقره پرونده قتل بررسی و قاتل با وساطت بزرگان و شورای حل اختلاف و حمایت اولیا دم از چوبه دار نجات یافت. 

وی افزود: امسال نیز یک فقره پرونده قتل در لنده منجر به جلب اولیا دم شده و برای جلب رضایت اولیا در چهار پرونده دیگر در تلاش هستیم.

رئیس شوراهای حل اختلاف کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: همچنین در این مدت هفت ماهه ۷۱ نفر به علت بدهی مالی در زندان بودند که با وساطت موفق شدیم ۱۶ میلیارد و ۲۹۴ هزار ریال از طلبکاران آن ها جلب رضایت کنیم.

 حجت الاسلام ساجدی ابراز داشت: به دنبال آن هستیم که در استان صلح محله محور شود و یک نسخه بدل از پرونده شاکیان به مسجد همان محله ارسال و با وساطت در مساجد شاهد صلح و سازش باشیم. 

وی ادامه داد: امسال ۱۱۲ زندانی جرائم عمد و غیر عمد از زندان های استان با رایزنی با طلبکاران از زندان آزاد شده اند.

رئیس شوراهای حل اختلاف کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد:  مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه به صورت آزمونی و غیر آزمونی جذب همکاری داوری و میانجیگری می کند و علاقه مندان می توانند در این عرصه ورود کنند.

وی ادامه داد: زمان ثبت نام از ۱۸ آبان ماه آغاز شده و تا ۲۸ آبان ماه جاری ادامه دارد.

نگرانی از افزایش طلاق 

حجت الاسلام ساجدی تصریح کرد: بحث طلاق در استان روز به روز در حال افزایش بوده و آمارها نگران کننده است. 

رئیس شوراهای حل اختلاف کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: باید قبل از عقد یک فرهنگ سازی صورت گیرد که زوجین با تحقیق و آشنایی کامل ازدواج کنند.

وی گفت: سن طلاق در استان بین ۲۰ تا ۴۰ سال بوده و زوجین پس از حداکثر ۶ سال از همدیگر جدا می شوند.

حجت الاسلام ساجدی از رسانه ها خواست تا مردم استان را آگاهی بخشند و آستانه تحمل شان را بالا ببرند و برای موارد و اختلافات کوچک به دادگاه ها مراجعه نکنند.

وی ادامه داد: ارباب رجوع ها بدون پرداخت هیچ هزینه ای می توانند به مراکز شوراهای حل اختلاف مراجعه کرده و پرونده های آن ها مختومه شود بدون اینکه پرونده در محاکم قضایی تشکیل شود.

شوراهای حل اختلاف کهگیلویه و بویراحمد با ۱۳۰ شعبه شهری و روستایی، ۵۲۶ نفر عضو و ۲۳ قاضی ثابت و کشیک فعالیت می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha