به گزارش ایرنا، حجتالاسلام عبدالرضا محیالدینی دوشنبهشب به مناسبت ۱۴ آبان سالروز تاسیس سازمان جوانان هلال احمر در نشستی با گروهی از نوجوانان و جوانان عضو این جمعیت افزود: برای مهار کامل و عبور از وضعیت موجود باید این تشکل غیردولتی با همکاری سایر اقشار به مقررات پایبند باشد.
وی با اشاره به نقش جوانان در پیشبرد اهداف بشردوستانه جمعیت ادامه داد: فعالیت با ارزش اعضای جوانان در عرصههای مختلف خدمت داوطلبانه و عامالمنفعه تحسین برانگیز است و جوانان ارزشمندترین سرمایههای جامعه بشمار میروند.
امامجمعه مهریز از تلاش جوانان هلال احمر قدردانی کرد و یادآور شد: اخلاق و رفتار نیکو با آسیبدیدگان و مصیبتزدگان باید سرلوحه کار امدادگران باشد زیرا شما فرشته نجات هستید که نتیجه آن اجر دنیوی و اخروی و موجب رضایت خداوند است.
محیالدینی بر ضرورت کار فرهنگی در مسایل دینی و مذهبی بین جوانان و امدادگران هلالاحمر تاکید کرد و نهادینه شدن آن را خواستار شد و گفت: با روحیه ایثار و همکاری در مسایل مختلف به عنوان یک عمل دینی و ملی روز به روز در جامعه و بین مردم گسترش یابد.
تعداد داوطلبان و اعضای سازمان جوانان هلال احمر مهریز ۲ هزار نفر است که حدود ۶۰ درصد آنها مرد هستند .
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد و در مسیر یزد به بندرعباس، کرمان، زاهدان و ایرانشهر واقع است که نقش موثری در برقراری ارتباط گذرگاه های ترانزیتی شمال به جنوب و شرق به غرب کشور دارد .
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد ،این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود.
حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود مییابند، برخی گزارشها نشان میدهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است و میزان انتقال از این طریق هنوز مشخص نیست که تحقیقات در این زمینه جریان دارد.
*** گرامی داشت سالروز ورود امام رضا (ع) به ابرکوه
امام جمعه ابرکوه در بیانیه ای ۱۷ آبان؛ روز این شهرستان و حضور امام هشتم سال ۱۹۵ هجری قمری را در این منطقه به مردم تبریک گفت و نوشت:خدا را شاکریم که شهر ما را میزبان قدوم نورانی علی بن موسی الرضا(ع) قرار داد و تاریخ شهرستان را مزین به حسن مهمانداری کرد.
به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی دفتر امام جمعه ابرکوه، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی در این بیانیه نوشت: مأمون عباسی تلاش کرد، امام را در سفر از مدینه تا مرو از نقاطی عبور دهد که شیعیان کمتری به آن حضرت دسترسی داشته باشند.
وی اضافه کرد: مامون هیچگاه گمان نمی کرد که با گذشت بیش از هزار سال از این سفر، مردمانی که در مسیر تردد آن امام همام قرار داشتند مشتاقانه دل در گرو ولایت بسپارند و هر نقطه ای از کشور را که بویی از این حضور دارد، به گلاب دیده شستشو دهند.
به گفته وی مسجد بیرون قدمگاه امام رضا(ع) یکی از آثار ارزشمندی است که در جنوب شرقی شهر قرار دارد، بین این مکان و مکانی که سرو باستانی در آن روییده است، چندان فاصله ای نیست و از نامش چنین استنباط می شود که « رجا ابن ابـی ضحاک» کـاروان را در بیرون شهر متوقف کرد.
« تا تماس مردمان راستین ابرکوه با کانون معرفت قطع باشد، غافل از آنکه روزی فرا می رسد که شهرنشـینان برای بهره گیری معنوی، خـانه و کاشانه خود را به اتراقگاه کاروان خواهند برد تا از جای پای مبارک امام عاشقان چشمان خود را توتیا کنند و ساکنان و مجاوران منزلگاه نورانی آن امام همام در شهرستان ابرکوه یاد وخاطره حضور کاروان نور را گرامی می دارند.»
*** ۲۸ میلیارد تومان وام اشتغال به مددجویان استان یزد پرداخت شد
معاون اشتغال و خودکفایی اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) یزد گفت: در سال ۱۴۰۰ ، ۲۸ میلیارد تومان وام اشتغال از محل منابع بانکی و امدادی به مددجویان و نیازمندان استان برای خودکفایی پرداخت شد.
به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی این اداره کل، امیر زینالعابدین قمی، بابیان اهمیت توانمندسازی خانوارهای تحت حمایت این نهاد با پرداخت تسهیلات قرضالحسنه اشتغال، افزود: در این مدت هزار و ۴۶ فرصت شغلی با اجرای ۵۹۲ طرح کشاورزی ، دامپروری، پرورش طیور، زنبورداری، شیلات و ۴۵۴ طرح خدماتی، صنایعدستی، فرش و گلیم، صنفی و صنعتی، حملونقل برای مددجویان ایجاد شد.
به گفته وی مشاغل ایجادشده در قالب طرحهای توانافزایی (۱۳۳ مورد)، خودکفایی (۵۷۹ مورد) و کارانگیزی (۳۳۴ مورد)است.
قمی افزود: بهبود فضای کسبوکار، توسعه همکاری با فعالان کسبوکار و توسعه زنجیرههای ارزش در قالب نظام هدایت شغلی و راهبری شغلی از جمله راهبردهای مهم این نهاد در ایجاد فرصتهای شغلی برای مددجویان است.
*** دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب یزد با امام جمعه ابرکوه
اصغر ریاضتی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب( آبفا) یزد در دیدار با امام جمعه ابرکوه گزارشی از منابع آب شهرستان ارایه کرد و حجت السلام سید ابراهیم حسینی به مشکل هدر رفت آب اشاره کرد و نیاز فوری به حل این معضل که تعویض لوله های فرسوده با لوله های با کیفیت پلی اتیلن است را خواستار شد.
به گزارش دفتر امام جمعه ابرکوه وی خاطرنشان کرد : پس از انتقال آب از منابع بیرون از شهرستان به ابرکوه ، میزان شوری آب کمتر و کیفیت آن مناسب تر از گذشته شد.
حسینی بر استفاده از ظرفیت روحانیان در ترویج فرهنگ سازگاری با کم آبی و مصرف بهینه آب تاکید کرد.
*** بهرهمندی هزار و ۹۰۰ مددجوی کمیته امداد یزد از آموزشهای شغلی
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) یزد بابیان اهمیت حرفهآموزی و آموزش شغلی در پایدارسازی اشتغال مددجویان ، گفت: امسال در این راستا هزار و ۹۰۰ نفر از آموزشهای شغلی این نهاد در سه سطح مقدماتی، مهارتآموزی ، پایدارسازی و توسعه اشتغال بهرهمند شدند.
محمد شجاعان، افزود: آموزشهای مقدماتی اشتغال سبب توسعه فرهنگ کارآفرینی وارتقای مهارتهای عمومی در حوزه کسبوکار میشود و هدف نهایی فراهمسازی فضای کارآفرینی برای تمامی مستعدان اشتغال است.
به گفته وی آموزشهای مهارتآموزی اشتغال بهمنظور ایجاد مهارت و توانایی برای احراز شغل و یا افزایش مهارت اولیه و باهدف ایجاد اشتغال و یا بهکارگماری کارآموزان در بنگاههای اقتصادی فعال ارایه میشود.
وی ادامه داد: آموزشهای پایدارسازی و توسعه اشتغال نیز برای ارتقای سطح دانش فنی و افزایش بهرهوری فعالیت افراد دریافتکننده خدمات اشتغال و کاریابی از طریق آشنایی با نوآوریهای علمی یا تجربی در زمینهٔ شغلی آنها ارایه میشود.
وی یادآور شد: دورههای آموزشی اشتغال این نهاد با توجه به شیوع کرونا با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی و با همکاری جهاد دانشگاهی، دانشگاهها، آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای و جهاد کشاورزی برگزار شد.
*** برگزاری آزمون آمادگی جسمانی امدادگران و نجاتگران هلال احمر بهاباد
به گفته رییس جمعیت هلال احمر بهاباد، آزمون آمادگی نجاتگران این نهاد به صورت عملی با حضور ۹ نفر در ورزشگاه امام علی (ع) و با حضور ناظر اعزامی از استان یزد برگزار شد و با سنجش میزان آمادگی آنها در حوادث بتوانند به نحوه احسن امدادرسانی کنند.
به گزارش ایرنا، حسن رضاپور بهابادی روز سه شنبه در حاشیه برگزاری این آزمون به ایرنا افزود: شرکت کنندگان توانایی و مهارتهای خود را برای شرکت در دوره های آموزش تخصصی کوهستان سنجیدند و تقویت عناصر مهارت، سرعت، دقت و قدرت در عوامل امدادی و حفظ آمادگی از جمله دلایل برگزاری این آزمون بود.
وی با بیان اینکه آمادگی جسمانی و مهارت های امدادی تنها با تمرین منظم و عملی حاصل می شود و رقابت، انگیزه مناسبی برای تمرین ایجاد می کند ، اضافه کرد: برگزاری آزمون های مهارتی می تواند شاخصه مناسبی برای سنجش آمادگی نیروهای امدادی باشد.
وی یادآورشد: بالابردن سطح کیفی و کمی فعالیت های امدادی و تقویت توان امدادگران و نجاتگران در کنار دانش افزایی آنها همواره از اولویتهای جمعیت است و با همین هدف هر سال کلاس ها و کارگاه های آموزشی و دورههای بازآموزی پیشبینی میشود.
مرکز شهرستان ۲۰ هزار نفری بهاباد درفاصله ۲۰۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر یزد قراردارد.
نظر شما