به گزارش ایرنا، محمد علی جعفری روز سه شنبه در نشست تودیع و معارفه مدیر جدید بنیاد علوی شهرستان لنده اظهارداشت: این میزان اعتبار در حوزه های فرهنگ، اشتغال بلاعوض، سلامت و عمران هزینه شد.
وی با اشاره به حضور سه ساله بنیاد در شهرستان لنده بیان کرد: طی این سالها خدمات زیادی در توسعه زیرساختهای روستایی و شهری ارائه داده است.
جعفری تصریح کرد: نیاز مسئولان نسبت به پیشبرد اهداف محرومیت زدایی از لنده با بنیاد علوی همکاری لازم را داشته باشند.
در شهریور ۹۷ با حضور محمد سعیدیکیا، رئیس سازمان بنیاد مستضعفان کشور در نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد شهرستان لنده به عنوان دومین منطقه پایلوت محرومیت زدایی توسط بنیاد مستضعفان کشور انتخاب شد.
بر اساس تفاهم نامه منعقد شده طرحهای محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در شهرستان لنده در ۱۲۷ شاخص در حال اجراست.
شهرستان کوهپایه ای، گرمسیری و قدیمی لنده به مرکزیت شهر لنده از شهرستان های هشت گانه کهگیلویه و بویراحمد دارای جمعیتی افزون بر ۲۳ هزار نفر در فاصله حدود ۲۷۰ کیلومتری یاسوج مرکز این استان واقع شده است.
شهرستان لنده با پنج هزارو ۵۶۰ خانوار، ۱۰۶ روستا و ۴۱ درصد جمعیت روستایی و ۵۹ درصد جمعیت شهری یکی از شهرستان های محروم کشور به شمار می رود.
در پایان این نشست علی نیکبخت به عنوان دبیر نهاد پیشرفت و آبادانی شهرستان لنده معرفی و از خدمات مراد مراد پور دبیر سابق این نهاد قدردانی شد.
نظر شما