به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، امیرحسین قاضیزاده هاشمی روز سه شنبه در مراسم تجلیل از رتبه های زیر ۱۰۰ کنکور کشوری که در سالن خلیج فارس باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، افزود: منطق مقام معظم رهبری در مورد مدارس شاهد و اصرار مبنی بر رشد و برنامهریزی خاص برای فرزندان شهدا و ایثارگران چه بوده است؟ آیا تبعیضی صورت گرفته است؟ چرا که برخی از آحاد جامعه اینگونه تلقی میکنند. در واقع جامعه مدیون این قشر از جامعه است و باید ادای دین انجام شود.
وی ادامه داد: در زمان جنگ تحمیلی اندک افرادی پیدا میشدند که از درس و بحث شان بگذرند، به بندر فاو و مناطق عملیاتی بروند و اتاق عمل راه اندازی کنند تا مجروحان را مداوا کنند، همان موقع هم عده ای سفر اروپا و آمریکایشان را ترک نمی کردند، اما شما امروز نگاه کنید با وقوع سیل و زلزله یک عده محدودی از مردم و جوانان در قالب گروه های جهادی داوطلبانه زندگی خود را رها کرده و وجود خود را برای مردم ایثار میکنند. برخی از دانشمندان ایرانی نیز مهاجرت کرده و برای رشد و پیشرفت کشور دیگری تلاش میکنند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: مساله مقام معظم رهبری این بود که روی چه کسانی میشود حساب کرد تا به قیمت از خود گذشتن پای مردم بایستند و آینده این کشور به دست چه کسانی باید باشد. فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر توجه ویژه به فرزندان شهدا و ایثارگران نه از باب لطف، بلکه نگاه استراتژیک ایشان برای حفظ و پایداری مملکت است؛ چراکه آنها فداکاری خود را اثبات کردهاند.
به گزارش ایرنا، همایش ملی تجلیل از برگزیدگان شاهد و ایثارگر حائز رتبههای زیر ۱۰۰ کشوری آزمون سراسری ۱۴۰۰ بدون احتساب سهمیه، امروز سهشنبه ۱۸ آبانماه با حضور محمدعلی زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، علیرضا منادی رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات مجلس، علیرضا کاظمی سرپرست آموزش و پرورش و یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.
۱۳ نفر از دانشجویان جامعه ایثارگری که حائز رتبه زیر ۱۰۰ کنکور سراسری شدند، در این مراسم تجلیل شدند.
نظر شما