پرداخت ۱۶۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال در مناطق محروم

تهران- ایرنا- مدیر عامل بنیاد علوی با تشریح کلیاتی از اقدام‌های انجام شده بنیاد مستضعفان برای اشتغال‌زایی روستایی، از پرداخت ۱۶۷ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه برای ایجاد اشتغال در مناطق محروم در سال ۹۹ خبر داد.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، «وحید خاوئی» با اشاره به اقدام‌های این بنیاد برای حمایت از اشتغال‌زایی در مناطق روستایی کشور اظهار داشت: بنیاد مستضعفان برای حمایت از اشتغال در مناطق محروم و روستایی کشور چارچوب خاصی را تدوین کرده و بر اساس این چارچوب، پیش از پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی که به صورت تسهیلات قرض الحسنه در نظر گرفته شده، پویایی‌های اقتصادی و قابلیت‌های موجود در هر منطقه از مناطق هدف خود در طرح آبادانی و پیشرفت را مد نظر قرار می‌دهد.

وی ادامه‌داد: در این مرحله از میان ۶ رسته شغلی که شامل رسته‌های زراعت، دام سنگین، دام سبک، زنبورداری، صنایع دستی و گیاهان داروئی است، رسته دارای بیشترین فراوانی در هر منطقه با توجه به دارا بودن بیشترین ظرفیت توسعه‌ای شناسایی می‌شود و پس از نهایی شدن، با کمک کارشناسان متخصص، هر دو بخش تولید و بازار مورد واکاوی و تحلیل دقیق قرار می‌گیرد.

مدیرعامل بنیاد علوی گفت: پس از تکمیل تحلیل‌های فنی، برنامه‌ریزی عملیاتی برای افزایش بهره‌وری هریک از این رسته‌های شغلی در منطقه مورد نظر انجام می‌شود و با توجه به نتایج تحلیل‌های انجام شده و نقاط گلوگاه تولید و عرضه محصولات تولیدی که پیش از این در هر رسته و منطقه شناسایی شده بود، برنامه عملیاتی و گام به گام تدوین می‌شود.

خاوئی با بیان اینکه این بنیاد برنامه مدونی برای پایدارسازی اقدام‌های انجام گرفته برای توانمندسازی و پایداری اشتغال در این مناطق در دست انجام دارد، افزود: در این مسیر بنیاد مستضعفان تلاش دارد تا در هر رسته شغلی با تثبیت شبکه انسانی و به‌روز رسانی‌های مستمر، از پایدارسازی اشتغال ایجاد شده اطمینان یابد.

وی با اشاره به آمار پرداخت ۱۶۷ میلیارد تومانی تسهیلات اشتغال‌زایی در سال ۹۹ توسط بنیاد مستضعفان، گفت: بنیاد مستضعفان سال گذشته بیش از ۱۶۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی را با هدف توانمندسازی محرومان پرداخت کرد و این در حالی بود که از این میزان، ۱۱۴ میلیارد تومان برای مناطق هدف محرومیت‌زدایی بنیاد مستضعفان اختصاص یافت و ۵۲ میلیارد تومان از این تسهیلات نیز برای اشتغال‌زایی در خارج از مناطق هدف طرح آبادانی و پیشرفت تخصیص داده شد.

به گفته خاوئی، در سال ۹۹ این تسهیلات قرض الحسنه زمینه اشتغال بیش از ۶ هزار و ۱۰۰ نفر را در مناطق روستایی و محروم کشور ایجاد کرده است و به‌طور میانگین با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده، هزینه ایجاد هر شغل در حدود ۲۷ میلیون تومان بوده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha