ساری – ایرنا – نخستین جشنواره کئیپِلا که با هدف احیا و ترویج بخشی از فرهنگ غذایی مازندران و معرفی غذاهای کدوپایه این استان طراحی شد، امروز سهشنبه در بوستان ولایت ساری آغاز به کار کرد.
اخبار مرتبط
-
جشنوارهای با طعم کدو؛ کئیپِلا با معرفی کئیبستنی آغاز به کار کرد
ساری – ایرنا – نخستین جشنواره کئیپِلا که با هدف احیا و ترویج بخشی از فرهنگ غذایی مازندران…
-
آواز امیری و کئیپلای مازندران ثبت ملی شد
ساری - ایرنا - آواز امیری خوانی ، مهارت ساختن و نواختن ساز سنتی " دسرکوتن " و پخت " کئی پلا…
-
کدو پلوی مازندرانی ( کئی پلا)، مهمان لحظات شیرین شما در منزل
ساری- ایرنا- این روزها با وجود ویروس کرونا، وقت در خانه ماندن است و در این مدت میتوان با…
نظر شما