ساری – ایرنا – نخستین جشنواره کئیپِلا که با هدف احیا و ترویج بخشی از فرهنگ غذایی مازندران و معرفی غذاهای کدوپایه این استان طراحی شد، امروز سهشنبه در بوستان ولایت ساری آغاز به کار کرد.
اخبار مرتبط
-
ویدئو؛ جشنواره کئیپِلا در ساری
ساری – ایرنا – نخستین جشنواره کئیپِلا که با هدف احیا و ترویج بخشی از فرهنگ غذایی مازندران…
-
جشنوارهای با طعم کدو؛ کئیپِلا با معرفی کئیبستنی آغاز به کار کرد
ساری – ایرنا – نخستین جشنواره کئیپِلا که با هدف احیا و ترویج بخشی از فرهنگ غذایی مازندران…
-
آواز امیری و کئیپلای مازندران ثبت ملی شد
ساری - ایرنا - آواز امیری خوانی ، مهارت ساختن و نواختن ساز سنتی " دسرکوتن " و پخت " کئی پلا…
نظر شما