استاندار: اجرای پروژه کمربندی جنوبی دماوند نیازمند معین اقتصادی است

تهران – ایرنا – استاندار تهران گفت: اجرای پروژه های بزرگی همچون کمربندی جنوبی شهر دماوند نیازمند معین اقتصادی است که می توان از بخش خصوصی و یا یکی از مجموعه های بانکی و یا از محل تهاتر نفت یا زمین شهری منابع لازم را تامین کرد.

محسن منصوری روز پنجشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان دماوند که با حضور مسئولان شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با اشاره به اینکه دماوند شهر علما و مردم آن اهل علم و ادب هستند، اظهار داشت: ظرفیت های متعددی در شهرستان دماوند به لحاظ زیرساختی و گردشگری وجود دارد که می توان این منطقه را جزو مناطق مستعد استان دانست.

وی با اشاره به اینکه امروز وظیفه داریم کارهای انجام شده در گذشته و اکنون را بیان کنیم تا فضای ناامیدی در کشور ایجاد نشود، افزود: به برکت مقام معظم رهبری و خون شهدا کارهای زیادی انجام شده و البته کار نکرده هم زیاد است و باید به دنبال آن رفت تا مرتفع شود.

این مقام با تاکید براینکه کشور پر ظرفیت؛ و دولت پای کار است، گفت: توان دولت توان روشنی است و کسی توقع معجزه از دولت آقای رئیسی نداشته باشد چراکه وضعیت فعلی منابع مشخص است و نباید با وجود شرایط کنونی توقع اجرای پروژه چندصد میلیاردی داشت؛ اجرای بسیاری از پروژه ها به تامین اعتبار ارتباطی ندارد و صرفا با همکاری نهادها برطرف خواهد شد.

استاندار تهران با بیان اینکه حمایت از بخش خصوصی باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: توان بخش خصوصی در انجام بسیاری از اقدامات و مطالبات، برابر چندسال توان دولت است که در این راستا باید مورد حمایت قرار گیرند؛ فلسفه تشکیل اینگونه جلسات حمایت و تسریع در این زمینه است تا یک کارخانه زودتر فعال شود و اشتغال توسعه یابد.

منصوری در ادامه به پروژه کمربندی جنوبی شهر دماوند به عنوان یکی از مطالبات مهم منطقه اشاره کرد و بیان داشت: پروژه کمربندی دماوند یکی از مطالبات مهم منطقه است اما با توجه به حجم اعتبار این پروژه تامین آن در سطح استانی ممکن نیست و در سطح ملی نیز در کوتاه مدت مقدور نبوده و باید به دنبال راهکار اجرای این پروژه در سطح بلندمدت باشیم.

این مقام در ادامه با اشاره به اقدامات مطلوب صورت گرفته در ۲ شهرک صنعتی شهرستان دماوند، گفت: ازجمله مشکلات این ۲ شهرک صنعتی مشکل برق است که مقرر شد پروژه تقویت برق شهرک در دستور کار قرار گرفته و تسریع صورت گیرد که امید است این مهم تا پایان سال مرتفع شود.

استاندار تهران همچنین به صدور مجوز جابجایی آب تا ۱۵ لیتر به شرکت های شهرک صنعتی این شهرستان اشاره کرد و بیان داشت: یکی از موضوعات مطرح شده در توسعه شهرک های صنعتی، تقویت صنایع تبدیلی است که لازم است مسئولان نقش هدایت گری داشته باشند و داستان سیب و گردوی دماوند که سالها است مطرح می شود مرتفع شده و با حمایت بخش خصوصی توسعه یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha