کبری جعفربیگلو روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مرکز یادگیری نهضت سوادآموزی تنها محلی برای سوادآموزی نیست بلکه محلی برای افزایش مهارتهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی اعضای جامعه به شمار می رود.
وی با بیان اینکه در این مراکز ۴۰ مهارت در کنار سواد پایه به سوادآموزان آموزش داده میشود،اظهار داشت: هدف از فعالیت مراکز یادگیری محلی این است که افراد کمسواد و بیسواد را با پنج رویکرد سوادآموزی شامل آموزش سواد، مهارتهای اساسی زندگی، مهارتهای گروهی و اجتماعی، حقوق شهروندی و حرفهآموزی آشنا کند.
جعفربیگلو با بیان اینکه مراکز یادگیری محلی افراد را توانمند می کنند،افزود: تقویت مهارتهای زندگی به همراه آموزش صحیح در این مراکز میتواند گامهای موثری در پیشرفت و توانمندسازی همه جانبه جامعه بردارد.
وی تاکید کرد: هم اکنون یک مرکز یادگیری محلی در ندامتگاه چوبیندر فعال است و در همه شهرستانهای استان به جز بویین زهرا این مراکز را دایر کردهایم و بزودی درحاشیه شهر قزوین و البرز نیز این مراکز ایجاد خواهد شد.
این مسوول از مراکز یادگیری محلی به عنوان یک ظرفیت بی نظیر برای آموزش مهارت یادکرد و افزود: تقویت و ایجاد بسترهای مناسب برای آموزش ماندگار و پایدار و گسترش مهارت آموزی به همراه حرفه آموزی برای زندگی بهتر میتواند از نکات تاثیرگذار در راه اندازی مراکز یادگیری محلی باشد.
جعفربیگلو اضافه کرد: براساس تعریف جهانی، سواد، مهارتهای ایجاد تغییرات سازنده در زندگی برای توسعه ارتباطات اجتماعی است و این مراکز در کنار آموزش به سواد آموزان، مهارت و حرفه آموزش داده میشود.
معاون نهضت سواد آموزی آموزش و پرورش استان قزوین، جامعه هدف برای سوادآموزی را در گروههای سنی ۱۰ تا ۴۹ سال عنوان کرد و افزود: طرحهای مختلفی برای شناسایی بیسوادان و کمسوادان استان قزوین در حال اجرا است تا گروههای هدف شناسایی شوند.
جعفربیگلو تاکید کرد: براساس حجم ابلاغی وزارت آموزش و پرورش سهم استان قزوین در سال تحصیلی جاری هشت هزار و ۷۰۰ نفر باید در دورههای سهگانه و مهارتی آموزش ببینند.
هم اکنون ۹۹.۸ درصد از مردم استان قزوین با سواد هستند.
نظر شما