خراسان رضوی بزرگترین تولیدکننده گوشت قرمز در کشور است

مشهد- ایرنا- مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: میزان تولید گوشت قرمز امسال نیز این استان را در رتبه نخست تولید این ماه پروتئینی در کشور قرار داد.

احمد داوطلب روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی ۶ ماه نخست امسال ۴۴ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز توسط دامداران خراسان رضوی تولید شد که نسبت به مدت مشابه پارسال سه درصد افزایش داشت.

وی ادامه داد: مقدار تولید گوشت قرمز در خراسان رضوی طی نیمه نخست پارسال ۴۳ هزار و ۷۳ تن بود.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: این استان در مجموع هشت میلیون و ۶۰۷ هزار و ۸۲۷ راس دام سبک و سنگین دارد که هشت میلیون و ۲۵۳ هزار و ۱۲۴ راس از این تعداد گوسفند و ۳۵۴ هزار و ۷۰۳ راس گاو است. 

وی افزود: طی نیمه نخست امسال همچنین ۶۲۰ هزار تن شیر در این استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه پارسال هفت درصد افزایش داشت. تولید شیر در نیمه نخست پارسال ۵۸۰ هزار تن بود. 

۱۰ درصد جمعیت دامی کشور به تعداد ۱۵ میلیون راس متعلق به خراسان رضوی است.

سالانه به طور متوسط ۷۶ هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخم‌مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha