شورای مشورتی جوانان در شهرستان‌ها از ۱۴ قشر تشکیل می‌شود

بیرجند - ایرنا - معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: شورای مشورتی جوانان از ۱۴ قشر مختلف تشکیل می‌شود و آمیزه‌ای از افراد خلاق و با استعداد خواهد بود تا به عنوان بازوی مشورتی فرمانداران در شهرستان‌ها نقش‌آفرینی کنند.

مهدی قناد روز یکشنبه در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان فردوس افزود: براساس دستور رییس جمهوری و تاکید استاندار خراسان جنوبی،  شورای مشورتی در حوزه بانوان و جوانان باید در تمامی شهرستان‌های استان خراسان جنوبی تشکیل شود.

وی هدف از تشکیل این شوراهای مشورتی را کادرسازی، آموزش و مهارت‌افزایی، مطالبه‌گری و مشارکت در احصای مسائل و تصمیم‌گیری‌ها عنوان کرد و گفت: ۴۸۰ نفر در شوراهای مشورتی جوانان استان انتخاب خواهند شد و برای هر شهرستان سهمیه‌ای در نظر گرفته شده که این تعداد برای شهرستان فردوس ۴۰ نفر است و از این تعداد سه نفر در شورای مشورتی جوانان استان عضو خواهند بود.

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی اظهار داشت: باید با بهره‌گیری از ظرفیت شوراهای مشورتی جوانان، اطلسی از مسائل و مشکلات فرهنگی و اجتماعی جوانان همچنین ظرفیت‌ها و استعدادها تهیه شود تا براساس آن برای برنامه‌ریزی حساسیت ایجاد کرده و در جهت رفع آن و توانمندسازی جوانان برنامه‌ریزی شود.

وی با بیان اینکه این شورا دارای سه کمیسیون اقتصادی، فرهنگی و پیگیری مصوبات است افزود: مصوبات شورای مشورتی جوانان حتی با تغییرات مدیریتی در استان قابل اجراست و وزیر ورزش و جوانان هم برای ایجاد قرارگاه جوانان قول مساعد داد که امیدواریم این طرح نیز تقویت‌کننده باشد.

قناد تصریح کرد: مسایل جوانان باید توسط خودشان مطرح شود، هرچند برخی از آنان گلایه دارند که مسایل و مشکلاتشان شنیده یا دیده نمی‌شود.

وی گفت: با توجه به شعار دولت سیزدهم که دولت مردمی برای ایران قوی نام گرفته، باید به جوانان امروزی مانند جوانان اوایل انقلاب و دوران دفاع مقدس میدان داد و به آنان اعتماد کرد.

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب که سال ۱۳۹۷ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی صادر شد افزود: تشکیل شورای مشورتی جوانان می‌تواند تقویت‌کننده اهداف این بیانیه باشد.

وی گفت: آسیب‌های مختلفی در خانواده‌ها وجود دارد که مدیریت این آسیب‌ها در خانواده ها و جامعه مهم است و جوانان به دلیل حضور در عرصه‌هایی که ما فرصت حضور در آنها را نداریم، می‌توانند با تشکیل شورای مشورتی احصا کننده موارد و مسایلی باشند و ابعادی را ببینند که مسوولان توجهی به آن ندارند.

قناد اضافه کرد: این طرح فرصتی را فراهم می‌کند تا مسائل مختلف از زبان، بیان و نگاه جوانان مطرح و به مراکز تصمیم‌ساز نزدیک و معرفی شود.

قناد گفت: تمامی کارهایی که انجام می‌شود برای جوانان است اما نتوانسته‌ایم این اقدامات را به تفکیک بیان کنیم که برای چه گروه سنی اجرا شده است.

وی افزود: متاسفانه در گزارش عملکرد ادارات به این موضوع که چه میزان برای جوانان هزینه و کار شده، پرداخته نشده است.

براساس سرشماری سال ۹۵، شهرستان فردوس ۴۵ هزار و ۵۲۳ نفر جمعیت دارد که از این تعداد ۱۳ هزار و ۳۱ نفر را جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال تشکیل می‌دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha