به گزارش ایرنا؛ «یوسف بهتری» درخصوص برگزاری جلسه اخیر مسوولان فدراسیون با روسای هیاتهای استانی، اظهار داشت: بعد از دو سال که به دلیل محدودیتهای پاندمی کرونا که دور یکدیگر جمع نشده بودیم، این جلسه فرصت مغتنمی بود تا دیدارها تازه شود، از سرپرست، نایب رئیس و دبیر هیاتانجمنهای ورزشهای رزمی استان مازندران به خاطر میزبانی این جلسه و فراهم کردن این شرایط تشکر میکنم.
وی اضافه کرد: در نشست هم اندیشی مسوولان فدراسیون با روسای هیاتها، موضوعات بسیار مهمی مطرح شد که یکی از آنها برگزاری دوره داوری انجمن هنرهای رزمی ترکیبی (MMA) بود. این دوره قرار است از ۲ تا ۵ آذر در تهران و با حضور مدرس بین المللی برگزار شود. مورد بعدی بحث اساسنامه فدراسیونها است که در مجلس شورای اسلامی به تایید رسید و باید در حضور روسای هیاتها درخصوص آن هم اندیشی میکردیم.
رئیس فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی، به بحث و تبادل نظر درخصوص آیین نامه جدید برگزاری انتخابات هیاتهای استانی اشاره کرد و گفت: انتخابات هیاتهای استانی باید طبق آییننامه جدید برگزار شود و ما در سه استان انتخابات را در پیش داریم. روسای هیاتها در این باره نظرات خود را مطرح کردند و به جمع بندی رسیدیم و قرار شد که در کمیسیونها از آنها استفاده کنیم.
بهتری در بخش دیگری از صحبتهایش درباره فعالیتهای فدراسیون در زمان کرونا، بیان کرد: در دوران کرونا فدراسیون منفعل نبود و ارتباطش را با مربیان و ورزشکاران قطع نکرد؛ ما چندین دوره پویش ورزش در منزل داشتیم، همچنین پویش ورزشهای رزمی برای توانیابان در منزل را برگزار کردیم که با استقبال گستردهای رو به رو شد. بلافاصله بعد از فروکش کردن کرونا، داوران کیک بوکسینگ کشور، گرد هم جمع شدند و قوانین این رشته یکسانسازی و مدون شد.
رئیس فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی، گفت: بعد از یکسانسازی قوانین داوری کیک بوکسینگ، قرار است رقابتهای قهرمانی کشور این رشته را در آذرماه به میزبانی استان خوزستان برگزار کنیم.
وی در پاسخ به این پرسش که باتوجه به محدودیتهای مالی، فعالیت رشتههای تحت پوشش فدراسیون چطور تداوم بخشیدهشد، اضافه کرد: فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی ۱۲۸ رشته رزمی بسیار بزرگ و قدرتمند را تحت پوشش خود قرار داده است، به همین دلیل کار بسیار زیادی داریم و در این راه روسای هیاتها همیشه همراه ما بودهاند. یکی از مشکلات و موانع فدراسیون، کمبود بودجه و مشکلات مالی است که ما معمولا شرمنده روسای رشتهها، ورزشکاران، مربیان و روسای هیاتها هستیم اما خداروشکر تا الان خوب پیش رفتهایم و انشالله با کمک مسوولان، وزارت ورزش و جوانان و همه دست اندرکاران، بتوانیم خدمات بهتری را نیز ارائه دهیم.
بهتری با اشاره به برنامههای آتی فدراسیون، اهداف این مجموعه را در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ مورد نظر قرار داد و گفت: در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ سعی خواهیم کرد که حتما کرسیهایی که در سطح بینالمللی داریم، حفظ کرده و آن را ارتقا دهیم. تلاش میکنیم تا انجمنهای معتبرمان همچون پنچاک سیلات، سومو، سامبو، آیکیدو و کِندو و باقی سبکها را به مراجع بینالمللی نزدیک کنیم. سر و سامان دادن به شرایط کیکبوکسینگ و کار در جوجیتسو و همچنین شروع قوی برای ورزش بسیار پرطرفدار امامای MMA، از اهم اهدافی است که ما در نیمه دوم سال جاری دنبال میکنیم.
وی در خصوص روی کار آمدن سید حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش و عملکرد ۱۰۰ روزه این وزارتخانه تاکید کرد: روی کار آمدن سجادی آرزوی دیرینه ورزشکاران بود. به عبارت بهتر ورزشیها مدت زمان مدیدی بود که در انتظار فردی بودند از جنس ورزش، قهرمان و تحصیلکرده این حوزه؛ کسی که درد ورزش، مربی و داور را درک میکند؛ سپرده شدن سکان کِشتی ورزش به دست سجادی، مسرتبخش است.
بهتری در رابطه با اعزام تیمهای ملی و تدابیر اندیشیدهشده برای حضور مستمر در میادین جهانی اضافه کرد: بدون شک برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی و همچنین اردوهای منسجم برای تیمهای ملی انجمنها و تیمهای اعزامی در دستور کار ما قرار دارد. تیمهای قدرتمندی را به مسابقات اعزام کرده و با یاری خدا مدالهای رنگارنگی را برای مردم شریف ایران به ارمغان میآوریم.
وی با اشاره به اعطای تجهیزات رزمی به هیاتهای استانی از سوی فدراسیون، گفت: یکی از وظایفی که برعهده فدراسیون بوده و تا پیش از این محقق نشده بود، بحث کمک به هیاتها از حیث تامین تجهیزات و وسایل ورزشی بود. محدودیتهای مالی باعث شده بود که هم مدیران قبلی و هم من تا پیش از این موفق به انجام این مهم نشویم، اما خدا را شاکریم که موقعیت جذب سرمایه فراهم شد و توانستیم این وظیفه را انجام دهیم و امیدوارم این روند تداوم داشته باشد.
نظر شما