به گزارش گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، حامد علی اکبرزاده روز دوشنبه در آیین اختتامیه ۲ جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی و پایان نامه سال دانشجویی افزود: جهاد دانشگاهی مهمترین متولی امر کتاب و کتابخوانی در دانشگاه های کشور است و برای نشانه این موضوع می توان برگزاری این جشنواره و جشنواره پایان نامه سال، مسابقات ملی پایان نامه سه دقیقه ای و انتشار بیش از ۶۰۰ اثر و کتاب در سال را بیان کرد.
وی ادامه داد: مجموعه جهاد دانشگاهی ظرفیت های فراوانی دارد و امید است با حمایت مسئولان ذیربط این ظرفیت ها را بیش از این شکوفا کنیم.
دبیر جشنواره درباره استقبال خوب از این ۲ جشنواره اظهار داشت: ۶۰۲ اثر مربوط به جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی و ۵۲۸ اثر جشنواره ملی پایان نامه دانشجویی به دبیرخانه ارسال شد. هیات داوران پس از داوری در چهار مرحله، ۱۵ اثر از جشنواره کتاب سال و ۱۶ اثر از جشنواره پایان نامه سال را به عنوان آثار برگزیده و شایسته تقدیر انتخاب کرد.
علی اکبرزاده افزود: امسال بخش بین الملل این ۲ جشنواره را آغاز کردیم که مورد استقبال نسبتا خوبی قرار گرفت.
وی ادامه داد: ۲۵ اثر در بخش جشنواره کتاب سال و ۴۵ اثر در جشنواره پایان نامه سال دریافت شده است. افرادی از کشورهای چین، روسیه، فرانسه، بلغارستان، آلمان و استرالیا در این جشنواره شرکت کردند.
علی اکبرزاده بیان کرد: ۲ اثر از کشورهای روسیه و چین به عنوان برگزیده انتخاب شدند.
وی با تاکید بر ضرورت توجه به تاریخ فرهنگی کشور اظهار داشت: حسرت به دل شدیم که بعد از برگزاری جشنواره، یک نهاد یا دستگاه معتبر از برگزیدگان این جشنواره ها حمایت کند. امید است دولت سیزدهم به این موارد توجه جدی داشته باشند.
آیین پایانی بیست و هشتمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی و نوزدهمین دوره جشنواره ملی پایاننامه سال دانشجویی از سوی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، هم زمان با اولین روز هفته کتاب و کتابخوانی روز دوشنبه (۲۴ آبانماه) در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد.
نظر شما