به گزارش ایرنا، «منوچهر فخری» عصر دوشنبه در جلسه کمیسیون ماده پنج استان در سرسرای شهدای دولت استانداری، با اشاره به نقش موثر این کمیسیون در کمک به توسعه و فضای شهری، افزود: مسوولان شهری و مدیران موظف هستند به دلیل اهمیت نقش این کمیسیون، کمک به مدیریت شهری و اتخاذ تصمیمات راهبردی در نشست ها و جلسات کمیسیون حضوری فعال داشته باشند.
وی اظهار داشت: مسوولیت این کمیسیون توسط استاندار به معاون هماهنگی امور عمرانی تفویض شده ولی مدیران باید شخصاً در جلسات کمیسیون ماده پنچ شرکت کنند و این اختیار را ندارند که حق شرکت را به معاونین خود تفویض کنند.
فخری تصریح کرد: کمیسیون ماده پنچ می تواند به صورت قانونمند؛ محلی برای درآمد شهرداری ها به ویژه شهرداری کرمانشاه باشد تا بتوانند ضمن انجام امور و کارهای خود به توسعه فضای شهری نیز کمک کند.
وی ادامه داد: مسوولان شهرداری کرمانشاه باید در جریان کم و کیف این کمیسیون به صورت دقیق قرار گیرند و با حضوری مستمر و فعال در جلسات آن به دنبال اجرای ایده های مختلف با هدف عمران و توسعه شهری باشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: در جلسات کمیسیون ماده پنچ می توان برنامه های هدفمند و راهبردی به منظور احیا بافت شهری کرمانشاه و همچنین کمک به حفظ میراث تاریخی و فرهنگی اجرایی کرد لذا حضور در جلسات این کمیسیون از سوی مدیران ذیربط و مسوولان شهری بسیار مهم و اثربخش است.
وی تصریح کرد: ضرورت دارد که طرح ها در کمیسیون ماده پنچ به نحوی تصویب شود که علاوه بر کمک به توسعه شهری و ساخت و سازهای زیبا، توجه ویژه به اصول کیفی در ساخت را نیز را به دنبال داشته باشد.
فخری همچنین از مدیران استان خواست که تا آخرین روز کاری به تلاش و پیگیری خود برای حل مشکلات مردم ادامه دهند.
وی بیان داشت: همانطوری که استاندار کرمانشاه با تشکیل جلسات و سفرهای مختلف به شهرستان ها با جدیت پیگیر امور هستند و ذره ای از جدیت ایشان نسبت به قبل کم نشده است لذا مدیران نیز باید این نوع تلاش و پیگیری را سرلوحه کاری خود قرار دهند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است. نیمی از جمعیت استان در کلانشهر کرمانشاه با هشت منطقه شهرداری ساکن هستند.
نظر شما