علی عبداله پور روز سه شنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: همه ساله در فصل سرما و بدلیل اینکه در زمان بارندگی ترافیک تهران افزایش می یابد، شهروندان راغب می شوند که از مترو برای رفتن به محل کار استفاده کنند.
وی با اشاره به بازگشایی مدارس از اول آذر نیز اظهار داشت: به طور قطع با بازگشایی مدارس میزان مسافران مترو بازهم افزایش خواهد یافت اما آمادگی داریم که در صورت شلوغی و ازدحام در ایستگاه ها قطارهای فوق العاده اعزام شود.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه ادامه داد: هم اکنون میزان روزانه مسافران مترو از عدد یک میلیون نفر عبور کرده و به طور حتم این میزان از اول آذر با بازگشایی مدارس و همچنین دانشگاه ها افزایش چند درصدی خواهد داشت.
وی تاکید کرد: با گذشت بیش از ۲۳ سال از آغاز بهره برداری از مترو تهران هم اکنون حجم زیادی از ناوگان فعال در خطوط هفت گانه مترو، با گذشتن از محدوده مجاز برای اورهال با وضعیت اضطراری مواجه اند.
عبداله پور با بیان اینکه خراب شدن یک قطار همانند دیگر وسایل حمل و نقل نیست و اگر یک واگن یا یک قطار نتواند خوب کار کند کل سرویس دهی خط را دچار اختلال میکند، افزود: در حال حاضر مشکل مترو تهران اورهال ناوگان است و باید فکر اساسی به حال آن کرد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر ۱۶۱ رام قطار در خطوط هفت گانه مترو فعال است که برخی از آنها بیش از ۹۰۰ هزار کیلومتر کارکرد داشته و باید اورهال شود اما به دلیل کمبود ناوگان از این قطارها استفاده می کنیم که البته ممکن است در حین سرویس دهی دچار خرابی شود.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران خاطرنشان کرد: هم اکنون متوسط اعزام قطارها در ساعات پیک حدود چهار دقیقه است و با توجه به این کمبودها تلاش کردیم سرویس دهی به نحو شایسته به شهروندان انجام شود.
به گزارش ایرنا، ناوگان مترو تهران و حومه در هفت خط و بیش از ۱۴۰ ایستگاه فعال و خطوط یک، دو، سه و چهار از مسافران بیشتری نسبت به خطوط دیگر برخوردار است.
نظر شما