به گزارش ایرنا آبان ماه جاری خانواده چند شهید جاویدالاثر (گمنام) در کشور هویت شهیدان خود را پس از سالها انتظار بازیافتند که از این تعداد چهار شهید احراز هویت شده در خراسان جنوبی است.
تاکنون از چهار شهید تازه شناسایی شده در خراسان جنوبی مشخصات ۲ شهید شامل "جهانگیر نقدیپور" اهل شهرستان شوش دانیال استان خوزستان و شهید "حسین بابایی" اهل خراسان رضوی شهر مشهد به اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی اعلام شده است.
مادر شهید والامقام "حسین بابایی" در بیست و پنجمین روز آبان ماه همزمان با سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه (س) میهمان مردم خراسان جنوبی و بیرجند است تا چشمان این مادر دلسوخته به دیدن فرزند شهیدش که سالها در عین نامداری و اوج خوشنامی نزد مردم ایران ولی به جهت شناسایی نشدن گمنام بود، روشن شود.
حسین بابایی فرزند محمدولی اول خرداد ۱۳۴۳ در مشهد متولد شد و سوم خرداد ۱۳۶۱ در منطقه شلمچه به شهادت رسید که از آن زمان تا آبان امسال خانواده او منتظر رسیدن پیکرش بودند و الان مادر شهید در قید حیات است.
پیکر شهید ۱۸ ساله که در بیرجند آرام گرفت امروز در آغوش مادر به آرامش بیشتری میرسد و حوزه علمیه بیرجند مفتخر به شهید نامداری است که وجود پاکش، پاییز این دیار را عطرآگین کرد.
شهید حسین بابایی اول اسفند ۱۳۹۶ همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) به همراه پنج شهید گمنام دیگر میهمان خراسان جنوبی شدند و پیکر این شهید گمنام در حوزه علمیه بیرجند به خاک سپرده شد.
چهار سال بعد، آبان ماه جاری مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی خبر داد که هویت چهار شهید گمنام تدفین شده در این استان از طریق انجام آزمایش DNA شناسایی شد.
سرهنگ غلامرضا فلاحی گفت: پیکر مطهر این شهدا در مناطق مهران، شرق دجله، زبیدات و شلمچه توسط کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح کشف شد و به دلیل نداشتن علائم شناسایی در معراج شهدای تهران قرار گرفت که سپس به عنوان شهید گمنام به استان خراسان جنوبی منتقل شدند.
وی افزود: پیکر این شهدا در چهار نقطه خراسان جنوبی از جمله دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند، شهر حاجیآباد زیرکوه و حوزه علمیه برادران بیرجند دفن شدند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی بیان کرد: شهدای گمنام شناسایی شده از استانهای تهران، خراسان رضوی، اصفهان و خوزستان هستند همچنین از این شهدا رسته نظامی ۲ شهید متعلق به شهدای ارتش و ۲ تن متعلق به شهدای مجموعه سپاه است.
وی گفت: از چهار شهید تازه شناسایی شده در خراسان جنوبی مشخصات ۲ شهید شامل "جهانگیر نقدیپور" اهل شهرستان شوش دانیال استان خوزستان و شهید "حسین بابایی" اهل خراسان رضوی شهر مشهد به اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی اعلام شده است.
فلاحی افزود: از خانواده شهید بابایی که ۲ شهید را به انقلاب و نظام تقدیم کردند، فقط مادر شهید و از خانواده شهید نقدیپور پدر و مادر در قید حیات هستند.
شناسایی پیکر شهید بابایی پس از گذشت حدود ۴۰ سال از شهادتش بار دیگر در پاییز امسال کشور و استان را مزین به نام و نشان شهدا کرد و امروز مردم بیرجند به استقبال از مادر ۲ شهید آمدند که یکی از آنها گمنام بود.
مردم خراسان جنوبی رسم میهمان نوازی را امروز هم به جا آوردند و مانند مراسم تشییع با رعایت شیوهنامههای بهداشتی خانواده شهید بابایی را در تحقق زیباترین آغوش همراهی کردند.
مراسم استقبال و تکریم از مادر شهید حسین بابایی ظهر امروز (سهشنبه) در جوار مزار شهید واقع در حوزه علمیه رضویه بیرجند با حضور خانواده شهدا، جمعی از مسوولان و قشرهای مختلف مردم برگزار شد.
مادر شهید در این مراسم گفت: مردم بیرجند از زمان تشییع و تدفین فرزندم سنگ تمام گذاشتند و دعاگوی این مردم در نمازم هستم.
بی بی فاطمه هاشمی نجفآباد افزود: خداوند به حق آبروی شهدا اجر و خیر به مردمی دهد که در این مدت دست پسرم را گرفتند و او را تنها نگذاشتند.
وی گفت: از خداوند میخواهم فرزندان همه شما را سالم نگه دارد و به راه راست هدایت کند.
مادر شهید بابایی اظهار داشت: از پروردگار میخواهم مرتبه همه بزرگان، مردم، سربازان، پاسداران و روحانیون را بلند کند و خداوند عزت و احترامی را که این مردم بزرگ به فرزندم گذاشتند، چند برابر به خودشان برگرداند و همیشه سربلند باشند.
مدیر حوزه علمیه خراسان جنوبی هم گفت: شهید حسین بابایی برکات زیادی برای مردم بیرجند داشته است و ما قدردان این شهید بزرگوار هستیم.
حجت الاسلام هابیل خسروی افزود: سال ۹۶ عهد کردیم که با این شهید انس بگیریم و جای مادر و برادران و خواهران شهید را اینجا پر کنیم که این اتفاق بهخوبی رقم خورد.
وی با بیان اینکه کرامات زیادی را از حضور این شهید بزرگوار احساس کردیم گفت: هر کدام از این جمعیت خاطراتی با این شهید دارند.
مدیر حوزه علمیه خراسان جنوبی اظهار داشت: ما در حوزه علمیه بیرجند روز خود را با سلام بر شهید آغاز کردهایم، شهیدی که همجوار با مکان مقدسی به نام علی بن موسی الرضا (ع) و امیرالمومنین علی (ع) است.
وی افزود: اینجا در مهد علم و دانش شهید بزرگوار برکات زیادی را برای ما خواهد داشت که از خانواده شهید به خاطر به یادگار گذاشتن فرزندشان سپاسگزاریم.
این انتظار به پایان رسید و زیباترین آغوش به تصویر کشیده شد؛ انتظار مادر برای رسیدن به فرزندش و لحظه آغوش گرفتن مزار شهید تا نام و یاد فرزندان قهرمان ملت همیشه زنده بماند.
همچنین مراسم استقبال از خانواده شهید "جهانگیر نقدیپور" که در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند دفن شده، قرار است فردا و آیین گرامیداشت این شهید روز پنجشنبه برگزار شود.
این شهید احراز هویت شده در سن ۱۹ سالگی ۱۸ بهمن سال ۱۳۶۱ در عملیات والفجر مقدماتی به فیض شهادت نائل آمد و پیکر پاکش پس از تفحص توسط نیروهای کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح چهارم بهمن سال ۱۳۸۵ به همراه چهار شهید دیگر به عنوان شهید گمنام در محوطه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند آرام گرفت.
نظر شما