به گزارش ایرنا خانواده شهید تازه شناسایی شده شامگاه چهارشنبه با استقبال جمعی از مسوولان و قشرهای مختلف مردم وارد بیرجند شدند و مراسم استقبال و تکریم از خانواده شهید "جهانگیر نقدیپور" امروز (پنجشنبه) با حضور استاندار خراسان جنوبی، خانواده معظم شهدا، جمعی از مسوولان و مردم در محل دفن شهید واقع در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد.
مادر این شهید نامدار که کیلومترها راه از غرب کشور برای دیدار دوباره با فرزندش را پیموده امروز چنان از استقبال مردم بیرجند با چشمانی اشکبار به وجد آمد که انگار در خانه خود فرزندش را در آغوش گرفته است و از این جهت خطاب به مردم خراسان جنوبی گفت: من قدردان مردم این استان هستم که برای استقبال از ما سنگ تمام گذاشتند.
وی در مورد احساس خود برای وصال فرزند شهیدش بعد از ۳۹ سال گفت: انتظار داشتم فرزندم را در خاک عراق پیدا کنم و تصور نمیکردم در بیرجند و در مرزهای شرق کشور به وصال فرزندم برسم.
این مادر شهید اظهار داشت: هر وقت شهیدی از شهدای گمنام شناسایی میشد با خود میگفتم خوش به حال مادرش، کی فراق من به آخر میرسد.
برادر شهید جهانگیر نقدیپور هم در این مراسم گفت: یکی از آرزوهای شهید این بود که میگفت دوست دارم گمنام بمیرم و بر مزارم نامی نباشد.
علیرضا نقدیپور خطاب به برادر شهیدش اظهار داشت: برادر گمنامم برخیز، ببین پدر و مادر زجر کشیده و چشم انتظارم را، بعد از سالها آنان را آوردهام تا تو را زیارت کنند، اگرچه موقع رفتن آنها را ندیدی تا تو را مانند دیگر رزمندگان از زیر قرآن رد کنند اما نیامدنت تاب و تحمل را برای آنها سختتر کرد.
وی گفت: شهید جهانگیر نقدیپور آخرین دفعهای که میخواست به جبهه برود از پدر و مادر خداحافظی نکرد زیرا تاب و تحمل اشکهای پدر و مادر را نداشت و گفت برادرم از طرف من از آنها خداحافظی کن و بگو مرا حلال کنند.
این برادر شهید گفت: امروز توسلهای مادرم به بی بی فاطمه زهرا (س) جواب داد زیرا هر وقت به زیارت شهدای فتحالمبین میرفت به آنها متوسل میشد که تا من و پدرش زنده هستیم خبری از او بیاید و آرزویش این بود اگر من فرزندم را در راه انقلاب و میهن تقدیم کردم حداقل گوشهای از پیکرش به دست من برسد تا تسلی پیدا کنم و امروز این مادر در کنار شهیدش تسلی یافت.
وی افزود: ای مردم خراسان جنوبی و شهرستان بیرجند من به عنوان برادر شهید قلبم برای همه خانوادههای شهید درد میگیرد و خانوادههای شهدای گمنام دردشان خیلی بیشتر است، غم از دست دادن عزیزان سخت و سنگین است اما اینکه بدانی هیچ اثری از آنها نیست و اینکه چشم انتظار خبر آنها باشی، سختتر است.
نقدیپور گفت: بزرگترین دارایی این شهدا خونشان بود و چه راحت ریختند تا دارایهایی دیگران حفظ شود.
وی ادامه داد: ای شهدا شما برای ناموس این کشور و برای حفظ حریم و حرمت این مملکت مبارزه کردید و اکنون تلاشتان بینتیجه نمانده و به آنچه خواستید و آرزوهایتان رسیدهاید.
برادر شهید گفت: خدا را شاکریم که دست تقدیر بعد از ۳۹ سال به چشم انتظاری و زجر کشیدن ما پایان داد و اینکه فرزند شهید پدر و مادرم با حضور انبوه و چشمگیر مردم شهیدپرور بیرجند در سال ۸۵ در مکان علمی و معنوی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به خاک سپرده شد، قدردانی میکنیم.
وی ادامه داد: من از طرف پدر و مادرم از همه مسوولان و مردم مهماننواز، شهیدپرور و با غیرت بیرجند که صفحه ماندگاری از عشق و دلدادگی را خلق کردند و یاد شهید تازه شناسایی شده را با استقبال گرم خود گرامی داشتند، قدردانی میکنم.
استاندار خراسان جنوبی هم در این مراسم حضور یافت و معاونین استاندار، جمعی از مدیران کل ستادی و استانی، فرماندهان نظامی و انتظامی، اقشار و گروههای مختلف مردم نیز این مراسم را همراهی کردند.
شهید "جهانگیر نقدیپور" نهم شهریور ۱۳۴۲ در روستای محمودآباد از توابع شهرستان مسجد سلیمان به دنیا آمد. وی پس از استخدام پدر در گروه کاغذسازی پارس هفت تپه به شهرستان شوش دانیال مهاجرت کرد، سپس با آغاز جنگ تحمیلی و بمباران شهر شوش، همراه خانواده به مدت ۲ سال به شهرستان شوشتر رفت.
این شهید سال ۶۱ بعد از آزادسازی شوش به شهر خود برگشت و پانزدهم آذر ۱۳۶۱ با ثبتنام در بسیج راهی جبهه شد و سرانجام ۱۸ بهمن ۱۳۶۱ در فکه و عملیات والفجر مقدماتی حین شلیک آرپی جی به شهادت رسید.
پیکر پاک شهید پس از تفحص توسط نیروهای کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح روز چهارشنبه چهارم بهمن سال ۱۳۸۵ همزمان با ایام محرم به عنوان شهید گمنام در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند آرام گرفت و بعد از گذشت ۱۵ سال، هویت این شهید والامقام با ۲ مرحله انجام آزمایشات DNA تایید شد.
همچنین روز سهشنبه (۲۵ آبان امسال) مادر شهید "حسین بابایی" از دیگر شهدای احراز هویت شده این استان همزمان با سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه (س) میهمان مردم خراسان جنوبی و بیرجند بود تا چشمان این مادر دلسوخته به دیدن فرزند شهیدش که سالها در عین نامداری و اوج خوشنامی نزد مردم ایران ولی به جهت شناسایی نشدن گمنام بود، روشن شود.
حسین بابایی فرزند محمدولی اول خرداد ۱۳۴۳ در مشهد متولد شد و سوم خرداد ۱۳۶۱ در منطقه شلمچه به شهادت رسید که از آن زمان تا آبان امسال خانواده او منتظر رسیدن پیکرش بودند و الان مادر شهید در قید حیات است.
این شهید والامقام اول اسفند ۱۳۹۶ همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) به همراه پنج شهید گمنام دیگر میهمان خراسان جنوبی شدند و پیکر این شهید گمنام در حوزه علمیه بیرجند به خاک سپرده شد.
آبان ماه جاری خانواده چند شهید جاویدالاثر (گمنام) در کشور هویت شهیدان خود را پس از سالها انتظار بازیافتند که از این تعداد چهار شهید احراز هویت شده در خراسان جنوبی است.
تاکنون از چهار شهید تازه شناسایی شده در خراسان جنوبی مشخصات سه شهید شامل "جهانگیر نقدیپور" از استان خوزستان، شهید "حسین بابایی" از استان خراسان رضوی و شهید اصغر رستمی از استان اصفهان به اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی اعلام شده است.
۱۴۵ شهید گمنام دفاع مقدس در ۵۸ نقطه خراسان جنوبی تدفین شدهاند که تاکنون هویت چهار تن از این شهدا شناسایی شده است.
نظر شما