محسن حداد سبزوار روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به نقش اساسی و گستردگی رشته های فنی و حرفه ای و تاثیر آنها در ارتقای کیفی مهارت آموزی، کارگاههای آموزشکده های فنی و حرفه ای خراسان رضوی باید متناسب با فناوری های نوین بهروز و تجهیز شوند تا بازدهی آموزش آنها بیش از پیش افزایش یابد.
وی ادامه داد: هر اندازه به آموزشهای فنی و حرفه ای در سطوح هنرستانی بیشتر بها داده شود، دانشجویان ماهر و توانمندتری به آموزشکده های فنی و حرفه ای راه می یابند و در نهایت افرادی با قابلیت و توانمندی بالا دانشآموخته می شوند.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای خراسان رضوی گفت: ایجاد مراکز نوآوری، خلاقیت و رشد و مهارت در کنار آموزش مورد توجه آموزشکده های فنی و حرفه ای این استان قرار دارد و هم اکنون ۱۹ مرکز رشد در این استان فعال است.
وی افزود: در مراکز رشد آموزشکده های فنی و حرفه ای، دانشجویان با ایده های خلاقانه و چگونگی تبدیل ایده به محصول آشنا می شوند.
حداد به افزایش ۳۰ درصدی اشتغال به تحصیل دانشجویان در آموزشکدههای فنی و حرفهای خراسان رضوی طی سال تحصیلی جاری در مقایسه با پارسال اشاره و بیان کرد: این نشانگر افزایش رغبت خانوادهها و دانشجویان به این آموزشها و رشتهها با توجه به تاثیر آنها در اشتغال پایدار است.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای خراسان رضوی بر لزوم افزایش و تنوع رشتههای فنی و حرفهای متناسب با ظرفیتهای اقتصادی و فرهنگی هر منطقه تاکید کرد.
۱۱ آموزشکده فنی و حرفه ای با ۱۳ هزار نفر دانشجو در استان خراسان رضوی فعالیت دارند.
نظر شما