تکمیل طرح توسعه بیمارستان ولیعصر(ع) اراک مطالبه بحق مردم است

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: طرح توسعه بیمارستان ولیعصر(ع) اراک از طرح‌های مهم سلامت کشور است که تکمیل آن به‌عنوان مطالبه بحق مردم باید تسریع شود.

«فرزاد مخلص‌الائمه» روز چهارشنبه در بازدید از طرح توسعه بیمارستان ولیعصر(ع) اراک، افزود: تکمیل این طرح درمانی به‌دلایل مختلف با تاخیر مواجه شده که با تغییرات در حوزه پیمانکاری و منابع مالی، بخشی از عقب افتادگی‌ها جبران می‌شود و همه تلاش بر این است که رضایت مردم استان از حوزه سلامت فراهم شود.

وی اظهار داشت: معاونت عمرانی استانداری مرکزی و دانشگاه علوم پزشکی استان نظارت بر اجرای عملیات ساخت این طرح بیمارستانی را برعهده دارند و از وزارت بهداشت خواسته شده تا در روند اجرای آن فعالانه‌تر وارد شده و این مرکز درمانی مادر تخصصی را که علاوه بر مردم استان به مناطق همجوار نیز سرویس‌دهی سلامت دارد هرچه زودتر به مرحله بهره‌برداری برساند.

استاندار مرکزی گفت: پیمانکار نقش ثانویه را در اجرای این طرح توسعه درمانی دارد و مشاور باید دقت لازم را در اجرای عملیات ساخت و تسریع و تسهیل روند کار داشته باشد و در صورت هرگونه تقصیر و کندی در تعهدات باید پاسخگویی صورت بگیرد.

مخلص‌الائمه افزود: نباید سرنوشت سلامت مردم معطل کارهای بی‌اهمیت باشد هرچند از این قبیل طرح‌های نیمه‌کاره و طولانی مدت در کشور وجود دارد اما ،برخی از آن‌ها در اولویت هستند و تکمیل بیمارستان ولیعصر (عج) از جمله آن‌ها است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در جریان این بازدید گفت: قرارداد ساخت طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) سال ۹۵ با یک پیمانکاربه مدت ۱۵ ماه و به ارزش ۱۱۰ میلیارد تومان منعقد شد و تسهیلاتی از بانک ملت به مبلغ ۵۰ میلیارد تومان دریافت شد که به علت تحریم‌ها و افزایش قیمت‌ها در نهایت پیمانکار تغییر کرد.

دکتر سید«محمد جمالیان» افزود: فروردین امسال نیز قراردادی با پیمانکار جدید به ارزش ۲۸۷ میلیارد تومان در بازه زمانی  ۱۵ ماه منعقد شد که با شیوع کرونا، قطعی برق و کمبود سیمان مشکلاتی در روند اجرا ایجاد شده و در نهایت تنها در ۲ ماه اخیر است که اجرای طرح روند مناسبی یافته است.

وی اظهار داشت: اکنون طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک با ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی تحویل پیمانکار شده و تعهداتی که دانشگاه علوم پزشکی اراک برای خرید تجهیزات داشته عملیاتی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این طرح درمانی نیازمند تخصیص اعتبار مناسب است و در صورت ایجاد وقفه در تامین منابع مالی، راه‌اندازی مجدد آن به سختی مسیر شده و هزینه‌بر خواهد بود.

دکتر جمالیان افزود:  ۴۱ میلیارد تومان پیش پرداخت اکنون به پیمانکار داده شده است که ۳۵ میلیارد تومان آن صورت وضعیت تهیه شده و ۲۵ میلیارد تومان از منابع ملی امسال تامین شده و ۱۸ میلیارد تومان از  اسناد خزانه و هشت میلیارد تومان آن نقدی بوده و همچنین ۴۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات توازن برای این طرح ابلاغ شده است.

وی اظهار داشت: انتقال پمپ بنزین مقابل بیمارستان و تامین پارکینگ برای مراجعان و همراهان با ظرفیت یک‌هزار و ۵۰۰ دستگاه خودرو باید در مجاورت بیمارستان پیش‌بینی شود.

ساخت بیمارستان ولیعصر(عج) اراک سال ۸۷ آغاز شد و اکنون با گذشت بیش از ۱۰ سال تکمیل این طرح بزرگ ملی مطالبه جدی مردم و مسئولان است.

بیمارستان ولیعصر (عج) اراک با ۴۸۰ تخت بستری در ۱۳ طبقه با ظرفیت مطلوب درمان برای ارائه خدمات درمانی و بهداشتی غرب کشور پیش بینی شده است.

۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha