یوسف عابدینی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: هم اکنون با رایزنی صورت گرفته، وزارت راه مبلغ ۳۰ میلیارد تومان جهت ایمنسازی و تسریع در بازگشایی محور مذکور اختصاص داده است.
وی ادامه داد: با اختصاص این مبلغ و با حضور نیروهای راهداری اقدام به ایمنسازی چهار نقطه کلیدی در محور حاجی آباد بندرعباس با توزیع ۵۰۰ تن آسفالت گرم، نصب علایم راهداری و برداشت سنگ های بزرگ ناشی از ریزش کوه و بهسازی اولیه محل های آسیب دیده شد.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: به دنبال زلزله عصر یکشنبه ، نیروهای راهداری هرمزگان از همان ابتدا در محل زلزله حضور یافته و بلافاصله با استفاده از تجهیزات موجود اقدام به برداشتن موانع و کمک به بازگشایی مسیر کردند.
عابدینی در خصوص مسدود شدن برخی از تونل های هرمزگان در زمان های بروز حادثه از جمله ریزش کوه و بارش باران، گفت: در دوره های گذشته پیش بینی لازم برای حوادث صورت نگرفته و از همین رو ما در این مواقع دچار مشکل می شویم که خوشبختانه در حال حاضر تمامی تونل ها بازگشایی شده و هیچ مشکلی نداریم.
به گزارش براساس اعلام موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران زمین لرزه ای به بزرگی ۶.۴ در مقیاس امواج درونی زمین در ساعت ۱۵ و ۳۷ دقیقه و ۴ ثانیه و در عمق ۱۵ کیلومتری از زمین و زلزله دیگری با بزرگای ۶.۳ در ساعت ۱۵ و ۳۸ دقیقه و ۳۸ ثانیه، به فاصله یک دقیقه در عمق ۱۵ کیلومتری زمین روز یکشنبه ۲۳ آبان ماه استان هرمزگان را لرزاند.
همچنین پس از آن ۶۱ پسلرزه به بزرگی بین ۳ تا ۵ در مقیاس امواج درونی زمین در این منطقه از جنوب کشورمان رخ داد.
طبق آخرین اطلاعات مرکز لرزهنگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، پس از این ۶۱ پسلرزه، ۹ پسلرزه با بزرگی بین ۴ تا ۵، ۳۰ پسلرزه با بزرگای بین ۳ تا ۴ و ۲۲ پسلرزه با بزرگی کمتر از ۳ در مقیاس امواج درونی زمین در استان هرمزگان رخ داده است.
بر اثر این زلزله دو نفر جان خود را از دست دادند و حدود ۱۰۰ نفر نیز مصدوم شدند.
نظر شما