عباس رنجبر روز چهارشنبه در گفت وگویی اظهار کرد: دلیل اصلی توقف خدمات دهی قطار شهری پرداخت نشدن اقساط بیمه بود، ولی با توجه به اینکه یک سری اشکالات نیز وجود داشت و رسیدگی به این مشکلات چند ماه عقب افتاده بود، تصمیم گرفتیم در کنار بحث پرداخت اقساط بیمه، عملیات اورهال ( تعمیرات اساسی ) نیز انجام شود.
وی ادامه داد: ما خدمات دهی را به علت اینکه جان مردم به خطر نیفتد، تعطیل کردیم و قرار بود یک روز تعطیل شود، ولی به دلیل طولانی شدن عملیات تعمیرات، تعطیلی به روز دوم کشید.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری قطار شهری تبریز و حومه نیز اظهار کرد: علت اینکه تنها موضوع اورهال را مطرح کردیم این بود که نمیخواستیم مشکلات مالی را بازگو و مردم را نگران کنیم.
بهرام فرهخت در خصوص بیمه نیز گفت: این طور نیست که کلا بیمه وجود نداشته باشد، تمامی مسافران و واگنها بیمه هستند.
وی گفت: تنها اقساط بیمه واگنها به دلیل مشکلات مالی عقب مانده بود و حتی طبق قراردادی که با بیمه منعقد کرده ایم، در صورت بروز حادثه و تمدید نشدن بیمه نیز ۶۰ درصد خسارت را بیمه و ۴۰ درصد را شهرداری خواهد داد که ما این ریسک را هم نکردیم و تصمیم گرفتیم خدمات دهی را تا زمان پرداخت اقساط تعطیل کنیم.
فرهخت افزود: خوشبختانه با دستور شهردار این اقساط پرداخت شد و با توجه به مرتفع شدن مشکلات فنی و ایمنی فاز اول و دوم خط یک، مسافرگیری مجدد و خدماترسانی شرکت بهرهبرداری قطار شهری تبریز و حومه از ساعت ۱۰ صبح امروز چهارشنبه ۲۶ آبان آغاز شده است و جا به جایی مسافران طبق شیوه معمول انجام می شود.
به گزارش ایرنا، در ۲ روز گذشته طی اطلاعیهای از سوی شرکت بهره برداری قطار شهری، متروی تبریز به دلیل انجام عملیات اورهال به مدت یک روز تعطیل اعلام شد، ولی تعطیلی مترو به روز دوم نیز کشیده شد تا اینکه در جلسه فوق العاده عصر سه شنبه شورای شهر تبریز اعلام شد علت تعطیلی قطار شهری تبریز موضوع اورهال نیست بلکه عدم پرداخت بیمه است.
طرح مطالعه پروژه قطارشهری تبریز در سال ۱۳۸۰ و عملیات اجرایی آن نیز سال ۱۳۸۴ آغاز شد و در ۱۳۹۴ بخشی از آن به بهره برداری رسید که این پروژه در پنج خط شامل چهار خط اصلی و یک خط حومه، در مجموع به طول ۱۰۰ کیلومتر طراحی شده است.
نظر شما