یدالله زارعزاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سهم دانشجویان خارجی از کل دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان ۲درصد است که در سال تحصیلی جاری نیز دانشجویان بین الملل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، کارشناسی و کارشناسی ارشد پرستاری، کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی، کارشناسی ارشد میکروبیولوژی، کارشناسی علوم آزمایشگاهی و هوشبری و دکترای تخصصی پزشکی سلولی و مولکولی جذب شدهاند.
وی به نحوه پذیرش دانشجوی خارجی اشاره کرد و گفت: فرایند پذیرش دانشجویان بین الملل به صورت الکترونیک و از طریق و بسایت و ایمیل رسمی دانشگاه انجام میشود.
مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود :متقاضیان غیرایرانی جهت تحصیل ور دانشگاه می توانند با مراجعه به وبسایت دانشگاه اطلاعات لازم را شامل ظرفیت رشته های تحصیلی در مقاطع مختلف، فرم های ثبت نام، شهریه تحصیلی و شیوه نامه پذیرش دانشجویان بین الملل در هر سال تحصیلی کسب نمایند پس از بررسی مدارک ارسالی، مطابق قوانین و ضوابط موجود در آیین نامه و شیوه نامه های مصوب، پذیرش اولیه تحصیلی به متقاضیان واجد شرایط اعطا میشود.
زارع زاده تاکید کرد: افزایش تعداد دانشجویان بین الملل در رشتهها و مقطعهای مختلف، موقعیت یابی و پایش وضعیت شاخصهای ارتقای دانشگاه در سیستمهای رتبه بندی بینالمللی، فراهمسازی زمینه گسترش تبادلات علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه با کشورهای هدف از جمله برنامههای گسترش همکاریهای بین المللی است.
وی افزود: به عنوان یک فرصت برای صادرات علم، صنعت و تکنولوژی مطابق برنامه اقدامات راهبردی وزارت متبوع به اقلیم کردستان عراق نگاه میکنیم چراکه اقلیم در کنار سایر مناطق یکی از حوزههای هدف دانشگاه علوم پزشکی کردستان در برنامههای بین المللی سازی است و این مدیریت در تلاش است بستر های لازم را برای توسعه همکاری با دانشگاههای اقلیم کردستان عراق را توسعه دهد.
زارعزاده با اشاره به دستاوردهای دانشگاه در ردههای مختلف و کسب موفقیتهای چشمگیر در حوزههای گوناگون اظهار داشت: مدیریت امور بین الملل از سال ۹۸ فعالیتهای خود را با هدف توسعه بین المللی و گسترش همکاریهای علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه در حوزه های منطقهای و بینالمللی آغاز کرده و تاکنون در ربتهبندیهای جهانی توانسته است عناوین مهمی را کسب کند.
وی گفت: این مدیریت برای تبادل استاد و دانشجو، جذب دانشجویان بینالملل و همکاریهای علمی و آموزشی برنامهریزی کرده است.
سه هزار و ۲۸۰ دانشجو در ۴۳ رشته و هشت مقطع تحصیلی در پنج دانشکده دندانپزشکی، پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما