سرهنگ علی نیکیاد پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته بسیج اظهار داشت: در قالب این طرح ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات با سود چهار درصد اختصاص یافته و ۳۰۰ میلیون ریال هم آورده خود متقاضیان بوده است.
وی با اشاره به اینکه ماهانه به طور میانگین ۲۱ میلیون ریال به هر کدام از این خانوادهها پرداخت میشود، افزود: در قراردادهای جدید هزینه هر کدام از این نیروگاهها به ۱۱۰ میلیون تومان رسیده است.
نیک یاد بیان کرد: بیش از یک هزار بسیجی نیشابوری در موج سوم کرونا با کادر بهداشت و درمان همکاری کردند و این همکاری در دوره واکسیناسیون کرونا ادامه پیدا کرد.
وی با بیان اینکه در یک سال گذشته به همت بسیج نیشابور ۱۲۵ باب منزل اشخاص نیازمند تعمیر و مرمت شده است، اظهار کرد: تاکنون با کمک بسیج ۱۱۴ صندوق قرضالحسنه مردمی با ۴۰۰ میلیارد ریال موجودی در نیشابور ایجاد شده و از محل این صندوقها بیش از پنج میلیارد ریال وام نیز پرداخت شده است.
فرمانده بسیج نیشابور گفت: با توجه به مشکل خشکسالی و کمآبی، با همکاری گروههای جهادی ۱۲ رشته قنات در نیشابور احیا و مرمت شده که این تعداد تا پایان امسال به ۶۰ رشته میرسد و برای مرمت هر قنات ۵۰۰ میلیون تومان مورد نیاز است.
وی اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه گل و گیاه، جشنواره مد لباس ایرانی و برپایی میز خدمت در ادارهها از برنامههای هفته بسیج در نیشابور است و پنج طرح دانش بنیان نیز در این شهرستان به مناسبت هفته بسیج به بهرهبرداری میرسد.
سرهنگ نیک یاد اظهار کرد: شهرستان های نیشابور و زبرخان مجموعا با ۱۸۰ هزار بسیجی، ۶۵۰ پایگاه محلات و ۵۰۰ واحد مقاومت بیش از یک درصد پایگاههای کشور و ۱۰ درصد پایگاه های استان خراسان رضوی را دارند.
وی با اشاره به اینکه شهرستان نیشابور با دارا بودن بیش از ۳۵ هزار رزمنده، بیش از ۲ هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، افزود: برگزاری کنگره ملی شهدا در نیشابور از برنامههای امسال بسیج است و اعتبارات لازم برای برگزاری این کنگره مصوب و ۱۷۲ عنوان برنامه هم در این چهارچوب تعیین شده است.
مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
نظر شما