به گزارش ایرنا، ولیالله نصر اصفهانی پنجشنبه در حاشیه سفر به روستاهای سمیرم همراه با معاونان و کارشناسان بهزیستی، اظهار داشت: افزایش سطح توانمندسازی و مرتفع کردن نیازهای حداقلی معیشتی جامعه هدف از جمله اقشار کم درآمد در این اردوها دنبال میشوند.
مدیر کل بهزیستی استان اصفهان تاکید کرد: امروز در حالی شاهد چهارمین اردوی جهادی بهزیستی استان به سمیرم هستیم که پیش از این ۲ بار در پشتکوه فریدونشهر و یک مرحله در محلههای فلاورجان حاضر شدهایم.
نصر اصفهانی به موضوع مهم آموزش خانوادهها بویژه سلامت روان اشاره کرد و گفت: پیشگیری از پیشرفت آسیبهای اجتماعی تنها با آموزش مداوم و حضور در مناطق و محلهها محقق میشود.
وی ریشه بیشتر مشکلات و مسایل گوناگون اجتماعی در برخی روستاها و شهرهای سمیرم را اقتصادی و درآمدی برشمرد و افزود: بیکاری یا اشتغال فصلی مشکلاتی را برای شماری از خانوارها ایجاد کرده که امیدواریم با تدابیر دولت برای حل این مهم چاره اندیشی شود.
مدیر کل بهزیستی اصفهان اجرای اردوهای جهادی اجتماعی که بهزیستی در پیش گرفته است را موثر برشمرد و گفت: حضور مدیران در سکونتگاههای غیر رسمی و محروم جامعه به ارزیابی و درک واقعی از مشکلات مردم می انجامد.
وی اظهار داشت: حرکتهای جهادی تنها یک کار عمرانی، فرهنگی و یا خودسازی نیست بلکه مجموعه جامعی است که آثار و برکات آن در سه حوزه مردم و اهالی مناطق محروم، شرکتکنندگان در این طرحها و مسئولان و مدیران منطقه قابل بررسی است.
بستههای معیشتی شامل۱۵۰ سبد حمایتی، پتو، بخاری، پوشاک، کفش، لوازم بهداشتی، اسباب بازی و کمکهای موردی نقدی در دیدار با ۱۲۰ مددجوی بهزیستی از بخشهای مرکزی، پادنا و وردشت در روستاهای سمیرم توزیع شد.
به گزارش ایرنا، یکهزار و ۶۶۴ مددجو زیر پوشش اداره بهزیستی شهرستان سمیرم هستند، از این تعداد مددجوی دارای پرونده، ۹۸۵ نفر مستمری بگیر بهزیستی و ۶۸۷ نفر مستمری بگیر در حیطه توانبخشی هستند.
شهرستان سمیرم با افزون بر ۹۰ هزار جمعیت در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان است.
نظر شما