سرهنگ علی اصغر جالی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به نظارت مستمر پلیس فتای جزیره بر فضای مجازی اظهار داشت: این پلیس در راستای ارتقای سطح امنیت سایبری و کاهش جرایم فضای مجازی نسبت به رصد عملکرد کسب و کارهای اینترنتی اقدام میکند و در سال جاری ۱۰۰ درصد پرونده های مفتوحه را کشف کرده است.
وی اضافه کرد: در جرایم فضای مجازی بیشترین میزان جرم مربوط به جرایم مالی بخصوص کلاهبرداری است که ناشی از کمبود سواد سایبری و عدم توجه به هشدارهای پلیس فتا در خصوص استفاده از سایتهای نامعتبر است.
فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش یادآور شد: با توجه به اینکه حضور حداکثری کیشوندان در فضای مجازی مشهود شده است که آنان به منظور جلوگیری از جرایم سایبری و افتادن در دام کلاهبرداران باید هشدارها را جدی بگیرند.
وی افزود: در حالی که هشدارهای بسیاری در مورد پیامهای جعلی داده شده اما برخی شهروندان توجه نکرده و وارد این سایتها میشوند که کلاهبرداران در آخرین شگرد خود به بهانه کمک به زلزله زدگان هرمزگان قربانبان خود را به دام می اندازند.
سرهنگ جمالی اظهار داشت: براساس رصدهای انجام شده توسط پلیس فتا در فضای مجازی عدهای با عنوان جمع آوری کمکهای نقدی برای یاری رساندن به هموطنان آسیب دیده و اعلام شماره حسابهای مشخص اقدام به کلاهبرداری از هموطنان میکنند.
وی گفت: مردم به هیچ عنوان فریب تبلیغات دروغین افراد سودجو با عنوان جمع آوری کمکهای نقدی برای مردم زلزله زده هرمزگان در فضای مجازی را نخورند و مردم تنها از راههای اعلام شده در رسانه های رسمی و جمعیت هلال نسبت به واریز کمکهای نقدی خود اقدام کنند.
جزیره کیش با ۹۲ کیلومتر مربع مساحت و ۴۲ هزار نفر جمعیت از توابع شهرستان بندر لنگه استان هرمزگان بوده در آب های نیلگون خلیج فارس واقع شده است.
نظر شما