حجت الاسلام "احد آزادیخواه" روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش خود فرهنگی و از بدنه آموزش و پرورش است و از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد میگیرد.
وی با بیان اینکه نوری برنامههای خوبی برای تحول در آموزش و پرورش دارد، افزود: با توجه به برنامههای خوبی که وی دارد و در فراکسیونها و کمیسیونهای تخصصی مجلس از برنامههای خود دفاع میکند، نمایندگان مجلس به او اعتماد خواهند کرد.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: تاکنون ۲ گزینهای که از سوی رئیس جمهوری برای تصدی وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد شد، با وجود اینکه از نظر شخصیتی افرادی توانمند، موثر، آیندهدار و با روحیه انقلابی بودند، اما چون از بدنه آموزش و پرورش و مورد نظر فرهنگیان نبودند، از مجلس رای اعتماد نگرفتند.
حجت الاسلام آزادیخواه خاطرنشان کرد: اگر قائل بر این هستیم که وزیر برای معلمان انتخاب کنیم، باید نظر معلمان برای ما حرمت داشته باشد.
وی گفت: در این رابطه نظر و اعتقاد معلمان بر این بود که این افراد چون از بدنه آموزش و پرورش نیستند، توان کاری آنها محدود است و این حرف آنها منطقی است.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: هر اندازه افراد شاخصهای ویژهای داشته باشند، اما اگر از بدنه آموزش و پرورش نباشند، نمیتوانند به اندازه یک فرهنگی، نیازمندیها را درک کنند و متوجه موانع و محدودیتها شوند.
حجت الاسلام آزادیخواه ادامه داد: باید تلاش کرد یک فرد فرهنگی با سابقه معلمی و دیگر شاخصهها و ویژگیها تصدی آموزش و پرورش را در دست گیرد که مجلس آمادگی رای اعتماد را به "یوسف نوری" گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش دارد.
به گزارش ایرنا؛ پس از معرفی کابینه دولت سیزدهم از سوی رئیس جمهوری در شهریورماه، از ۱۹ وزیر پیشنهادی، فقط "حسین باغگلی" وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش نتوانست رای اعتماد مجلس را کسب کند.
"مسعود فیاضی" دومین گزینه پیشنهادی رئیس جمهوری برای آموزش و پرورش بود که نمایندگان مجلس در ۲۵ آبان با تصدی وی بر کرسی آموزش و پرورش مخالفت کردند.
در همین راستا روز چهارشنبه ۲۶ آبان "یوسف نوری" به عنوان سومین گزینه پیشنهادی از سوی رئیس جمهوری برای وزارت آموزش و پرورش معرفی شد.
نظر شما