مهدی صرفی عصر دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: ۴۵ ایده در محورهای مرتبط با جشنواره ایدهشو با هدف قرارگرفتن در بین آثار برتر و تجاری سازی ایدههای نو به هشتمین جشنواره ملی پسته ایران-دامغان ارسال شد.
وی بیان کرد: اثرهای مرتبط و متفاوت در زمینه پسته، گردشگری، کاشت، داشت، برداشت، مکانیزاسیون به تعداد ۴۵ اثر به دبیرخانه جشنواره ایدهشو پسته ارسال شد که با غربالگری اولیه از ۶ ایده برتر جهت ارائه دعوت شد.
صرفی ادامه داد: آثار ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره از شهرهای کرمان، دامغان، سمنان و شهرهای مختلف کشور ارسال شد که از بین ۶ ایده برتر، تعداد چهار ایده مربوط به استان سمنان است که با توجه به این امر، امکان تجاری سازی آسان تر فراهم است.
ویی تصریح کرد: طرح های برگزیده بدون شک مورد حمایت مادی و معنوی پارک علم و فناوری استان سمنان و دانشگاه دامغان جهت تجاری سازی قرار میگیرند.
صرفی اظهار داشت: مکانیزاسیون، کاشت، داشت، برداشت، فرآوری، صنایع خلاق و صنایع دستی از چوب پسته ، بحث گردشگری کشاورزی، تولید کود و سموم و محورهای مرتبط با پسته، تولید مواد آرایشی بهداشتی و خوراکی، محورهای این جشنواره است.
وی افزود: سه ایده برتر این جشنواره در پایان با اهدای جوایز نفیس مورد تقدیر قرار گرفتند و مقرر شد تا این سه ایده، با همکاری و حمایت پارک علم و فناوری اجرایی شود.
رییس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه دامغان گفت: این جشنواره به مناسبت هشتمین جشنواره ملی پسته ایران-دامغان به همت پارک علم و فناوری استان سمنان و دانشگاه دامغان با هدف تجاری سازی ایدههای برتر، برگزار شد که امیدواریم در سالهای آینده با حضور شرکت کنندگان بیشتر دنبال شود.
به گزارش ایرنا، جشنواره پسته امسال با توجه به شرایط ناشی از کرونا و ضرورت رعایت شیوهنامههای بهداشتی و جلوگیری از تجمعها به مدت ۲ روز، در تاریخ ۲۷ و ۲۸ آبان ماه به صورت نیمهمجازی برگزار شد.
دانشگاه دامغان بیش از چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو دارد که در ۷۳ رشته و گرایش در هشت دانشکده تحصیل می کنند و بیش از ۱۶۰ عضو هیات علمی در این مجموعه فعالیت دارند.
نظر شما