افسانه بازیار روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کتابخانه روستای "بایین دره" با عنوان آسو (آینده) در دبستان این روستا و در قالب طرح «بخوانیم و ببخشیم» افتتاح شد.
وی ادامه داد: همچنین کتابخانه اهدایی خیران روستای "دهبکر" با عنوان آمانج (هدف) در قالب همین طرح با امید به اینکه آینده سازان این سرزمین انسان هایی آگاه و کتابخوان تربیت شوند، راه اندازی شده است.
مسوول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مهاباد افزود: حدود ۱۵۰ جلد کتاب در موضوعات مختلف و جذاب برای استفاده دانشآموزان این ۲ روستا به این کتابخانه ها اهدا شده که به تدریج بر شمار آنها افزوده خواهد شد.
بازیار اضافه کرد: به منظور ایجاد وحدترویه، افزایش تاثیرگذاری و ایجاد شور همگانی در مراکز سراسر کشور شعار «بخوانیم و ببخشیم» انتخاب شده است که در قالب این طرح خیّران و دوستداران مطالعه، پس از خواندن کتاب برای ترویج این فرهنگ آن را به دیگران نیز اهدا میکنند.
وی با اشاره به کمبود امکانات فرهنگی در برخی روستاها و محروم بودن دانشآموزان از تهیه کتاب، افزود: کتابهای بدون استفاده پس از جمعآوری در روستاهای محروم این شهرستان توزیع خواهد شد.
بازیار اظهار داشت: اولویت راهاندازی کتابخانههای روستایی برای مناطق محروم و کمبرخوردار تعریف شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون در ۲۷ روستای محروم این طرح اجرا شده است، بیان کرد: در طرح «بخوانیم و ببخشیم»، کتابخانهها با همکاری آموزش و پرورش در محیط مدارس روستایی اجرا میشود و در آینده نزدیک چندین روستاهای محروم بخش خلیفان مهاباد نیز صاحب کتابخانه میشود.
مهاباد با ۲۴۵ هزار نفر جمعیت دارای ۶ کتابخانه عمومی، سه قرائت خانه و ۱۲ کتابخانه روستایی است.
نظر شما