به گزارش ایرنا، مخالفتهای پدر و مادر هیچکدام کارساز نبود، با بچه های محل قرار خود را گذاشته و برای رفتن به جبهه آماده بودند.
مادر محمد میگوید با توجه به سن کمی که داشت مسایل را خوب می فهمید و با پیگیری اخبار جنگ هر روز در رفتن به جبهه مصمم تر می شد، پیشانی بند یا زهرا (س) می بست و در برابر پدر زانو می زد تا رضایت دهد به جبهه برود، سرانجام هم موفق شد و رضایت هر ۲ نفر ما را گرفت و به عنوان بسیجی مسجد محله، زیر سایه قرآن راهی جبهه ها شد.
وقتی که می رفت گفت مادر دیدی پیشانی بند یا زهرا کار خودش را کرد و رضایت گرفتم، امیدوارم بی بی فاطمه زهرا (س) هم از من راضی باشد و این پیشانی بند را با شهادتم تقدیمش کنم.
چه بسیار جوانان و نوجوانان بسیجی که در طول هشت سال دفاع مقدس با عشق به ائمه اطهار(ع) راهی جبهه ها شدند و از آنها جز پلاک، استخوان یا پیشانی بندی آغشته به خون برنگشته است، بسیجیان دلاوری که چون حسین فهمیده برای دفاع از انقلاب و قرآن خالصانه جان فدا کردند تا امنیت و آزادی بر کشور حاکم شود.
امام خمینی(ره) در پنجم آذرماه سال ۵۸ فرمان تاریخی تشکیل بسیج را صادر کردند و شهریور سال ۵۹ با هجوم و تجاوز ارتش بعث عراق به ایران با سازماندهی نیروهای مردمی درقالب اعزام بسیجیان به جبهههای جنگ، نقش این نهاد مردمی روز به روز قوت گرفت و بسیاری از بسیجیان دلاور در عملیاتهایی مختلف حضور یافتند.
شهدا، جانبازان و یادگاران هشت سال دفاع مقدس که امروز برخی از آنها در عرصههای مدیریتی و سازندگی کشور مجاهدت میکنند، یا آنهایی که در آسایشگاه جانبازان و کنج خانههایشان با کپسول اکسیژن خو گرفتهاند همان نوجوانان و جوانان بسیجی دیروز هستند که با دست کاری شناسنامه ها و اخذ رضایت از والدین، در سنگرهای دفاع از کشور ایستادگی و مقاومت کردند.
نقش بسیج در هشت سال دفاع مقدس بر کسی پوشیده نیست زیرا با تقدیم بیش از ۸۶ هزار شهید و ۲۰۰ هزار جانباز، خدمت بزرگی به نظام اسلامی کرده است.
در نگاهی اجمالی به خاطرات و یادگاری شهدا می بینیم که تمام وصیتنامههای نوجوانان و جوانان شهید دوران دفاع مقدس برگرفته از تفکر بسیج و نشاتگرفته از سخنان ارزشمند امام خمینی(ره) بود که مخلصانه وارد جبهههای جنگ میشدند و برای دفاع از کشور از تمام هستی و جان خود میگذشتند.
به همین منظور پنجم آذر، یادآور تشکیل مردمیترین نهاد ارزشمند در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که با افکار و اندیشههای والای معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) شکل گرفت و با گذشت دهها سال همچنان خدمت می کند.
مسوول بسیج دانشآموزی بروجرد گفت: دانشآموزان در کنار سایر رزمندگان، حماسههای بزرگی خلق کردند و بسیج دانشآموزی همچنان مرکز و کانون تحول در جامعه است.
سرهنگ "صادق قاسمی" افزود: رعایت تقوا و عمل صالح، پیروی از ولایت فقیه و وفاداری به آرمان امام راحل و انقلاب اسلامی محوریترین سفارش نوجوانان بسیجی دوران دفاع مقدس به مردم بود که امروز باید سرمشق همه برای دفاع از نظام باشد.
وی بیان کرد: تعداد شهدای بسیج مردمی از تمامی اقشار جامعه بیشتر بوده و بههمین دلیل میتوان گفت نقش بسیج در دوران دفاع مقدس تعیینکننده است.
وی ادامه داد: بسیج تنها برای دفاع مقدس تشکیل نشده است، بلکه تشکیلات آن برای تمام صحنههای انقلاب و حفظ ارزشهای نظام در عرصههای مختلف بوده است که به خوبی توانست نقش خود را ایفا کند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بروجرد نیز گفت: بسیج یک تشکیلات فرا فرهنگی است که میتواند یک تفکر انقلابی و حرکت جهادی برای ادامه انقلاب باشد.
سرهنگ " احمد موسیوند" اظهار داشت: هرجا حضور بسیج پررنگ بوده نقش دشمنان و بدخواهان کمرنگ و بیاثر شده است، همچنین نقش آن در دهه پنجم انقلاب نیز همچون دهه اول پررنگ و وجود این تشکیلات منسجم برای تمامی دورهها لازم و ضروری است.
وی ادامه داد: در این مقطع زمانی به ویژه شرایط کرونایی حضور بسیج میتواند برای کمکرسانی، درمان و ایجاد آرامش، همچنین حفظ امنیت موثر و سازنده باشد.
نظر شما