به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، تکنیک او در آبرنگ روی بسیاری نقاشان همنسل و نسلهای پس از وی تاثیر بسزایی گذاشته است. او در نقاشی و مجسمهسازی گرایش به رئالیست (واقعگرایی) داشت. نقاشیهای این مجموعه شامل طبیعت بیجان، پرتره، نقاشی از حیوانات و منظره است و در میان پرترههای مرحوم صنعتی تصاویری از اقشار مختلف جامعه به چشم میخورد.
علیاکبر صنعتی متولد سال ۱۲۹۵ در کرمان است. پدرش را در کودکی از دست داد و مادرش به علت مشکلات مالی او را به پرورشگاه صنعتی کرمان سپرد.
بعد از بروز استعداد و هنر این هنرمند در کودکی، مرحوم حاج علیاکبر صنعتی، مدیر پرورشگاه او را به مدرسه صنایع مستظرفه فرستاد و او نزد ابوالحسن صدیقی و علیمحمد حیدریان نقاشی و مجسمهسازی آموخت.
صنعتی تنها هنرمند منتسب به مکتب کمالالملک است که موزهای به ناماش ایجاد شده است. تکنیک علی اکبر صنعتی به نحوی بالا بود که با آبرنگ بسیار خیس هم کار میکرد.
زبردستی این هنرمند به پرترههای آبرنگاش روح بخشیده و از این رو آثار آبرنگ او از جهت ظرافت و دقت برای مخاطب دارای ویژگی های شگفتانگیز است. برگزاری نمایشگاهی از مجموعه آبرنگ این هنرمند به منظور ارج نهادن به هنر این استاد شکل گرفته و از جهت حفظ و یادآوری هنر او در حافظه جمعی نسلهای مختلف اهمیت دارد.
در استیتمنت (بیانیه) نمایشگاه آمده است: آدمهای او در اجتماعی از مجسمهها با آدمهای او در میان صحنه آبرنگ از یک خانواده و اجتماع هستند. او با این تکنیک تصویرهایی پدید میآورد که نمایان شدن فیگور در میان کاغذ مثل جادوست.
نمایشگاه آثار آبرنگ علیاکبر صنعتی از جمعه (۵ آذر تا یکشنبه، ۱۴ آذر) در گالری آرتیبیشن برپا خواهد بود. علاقهمندان میتوانند هر روز از ساعت ۱۱ تا ۲۰ و روزهای تعطیل از ۱۶ تا ۲۰ به گالری آرتیبیشن به نشانی خیابان شریعتی، نرسیده به اتوبان همت، خیابان گلنبی، میدان احمدی روشن، خیابان ساسانیپور، کوچهی قندی، شماره ۶ مراجعه کنند.
همچنین نمایشگاه برای افرادی که در قرنطینه به سر میبرند، به صورت آنلاین و همزمان با آغاز نمایشگاه در سایت آرتیبیشن دایر خواهد شد.
نظر شما