ضرورت های اداری مرتبط با مدیریت روستایی به استان ها ابلاغ شد

تهران _ایرنا_ مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت : برخی ضرورت های اداری مرتبط با مدیریت روستایی و موارد لازم‌الاجرا توسط دهیاری‌ها و شوراهای اسلامی از سوی این سازمان به استانداری ها ابلاغ شد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، اشکان کریمی افزود: با توجه به فعالیت ششمین دوره شوراهای اسلامی روستا و تغییرات صورت گرفته در ارکان مدیریت روستایی، این   ضرورت های اداری مرتبط با مدیریت روستایی و موارد لازم‌الاجرا توسط دهیاری‌ها و شوراهای اسلامی از سوی این سازمان ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: با توجه به ماده ۸ اساسنامه، تشکیلات و سازمان دهیاری‌ها (مصوب بهمن ۱۳۸۰)، فاصله بین خاتمه خدمت دهیار تا انتخاب دهیار جدید نباید بیش از سه ماه به‌طول انجامد و دفاتر امور روستایی و شوراهای استانداری‌ها موظفند با همکاری واحدهای گزینش استانداری‌ها به طریقی اقدام کنند تا در گزینش دهیاران تسریع شود و پس از تأیید گزینش، بخشداران موظف به صدور حکم دهیار است.
 
وی خاطرنشان کرد: همچنین در خصوص ساعات کار دهیاران پاره‌وقت تأکید شده است که شوراهای اسلامی روستاها موظف به تعیین ساعات حضور و کار دهیاران پاره وقت از یک تا ۴ ساعت در روز هستند و شوراها موظفند ساعات فعالیت دهیاران پاره‌وقت را با لحاظ حجم فعالیت‌ دهیار، میزان اعتبارات دهیاری و  قابلیت و ویژگی‌های روستا تعیین کنند.
 
 مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور اضافه کرد: همچنین دهیاران پاره‌وقت موظفند تابلویی از ساعات حضور خود را برای اطلاع اهالی در مکانی مناسب در دهیاری نصب کنند.
 
کریمی گفت: تعیین میزان فعالیت ۴ ساعت در روز برای تمامی دهیاران روستاهای با جمعیت کمتر از هزار نفر، فاقد توجیه منطقی است و ضرورت دارد  حد نصاب قانونی مندرج در تبصره ۲ ماده ۳۲ آیین‌نامه مالی دهیاری‌ها برای هزینه‌کرد امور جاری رعایت شود.

وی گفت: در این ابلاغیه برای ممانعت از تضییع حقوق دهیاران و نیروهای شاغل در دهیاری، دهیار و مسئول امور مالی دهیاری موظف به تنظیم لیست بیمه و پرداخت به‌موقع حق بیمه به سازمان تأمین اجتماعی شده‌اند و مسئولیت پاسخگویی به مشکلات ناشی از نبود اجرای این امر نیز بر عهده ایشان خواهد بود.
 
کریمی افزود: از دیگر مواردی که از سوی سازمان شهرداری ها و دهیاری ها مورد تأکید قرار گرفت، ضرورت حفظ کلیه اسناد اداری دهیاری در محلی مطمئن با تأیید شورای اسلامی روستا و بخشداری و همچنین استفاده از مهر دهیاری صرفا در مکاتبات اداری است.
 
مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی ضمن آرزوی توفیق برای تمامی اعضای شوراهای اسلامی دوره ششم و دهیاران منتخب، ایفای وظایف، وفق مقررات را از الزامات مدیریت روستایی خواند و از دفاتر امور روستایی و شوراهای استانداری‌ها خواست تا در رعایت این نکات، نظارت دقیق داشته باشند.

به گزارش ایرنا، در حال حاضر بیش از۳۷ هزار و ۱۱۹ روستا در کشور دارای دهیاری هستند و روستاییان از خدمات ارائه شده توسط نهاد دهیاری ها بهره مند می شوندکه شامل ۹۵ درصد از روستاهای کشور می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha