۵۱۵ مسجد بعد از انقلاب در مناطق اهل سنت استان کرمانشاه ساخته شده است

کرمانشاه - ایرنا- مسوول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه قبل از انقلاب جامعه اهل سنت این استان و منطقه اورامانات کمتر از ۱۰۰ مسجد داشت، گفت: اکنون تعداد مساجد در مناطق اهل سنت استان به ۵۱۵ باب رسیده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام حجت الله فاضلی عصر یکشنبه در آیین کلنگ زنی مسجد شهرک فرهنگیان شهر روانسر افزود: در مناطق اهل سنت استان کرمانشاه ساخت مساجد رشد فراوانی دارد و از هزار و ۲۵۰ مسجد فعال در استان ۵۱۵ مسجد متعلق به اهل سنت است.

وی ادامه داد: ساخت مساجد این پیام را دارد که نظام مقدس جمهوری اسلامی به دنبال خدمت به دین، آیین و مذهب جامعه است.

مسوول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در امور اهل سنت کرمانشاه اضافه کرد: مسجد کانون محبت ، برادری، محبت و وحدت است و باید مساجد تقویت شوند.

حفظ وحدت کارکرد اصلی مسجد است

امام جمعه روانسر نیز گفت:  یکی از اصلی ترین کارکردهای مساجد ایجاد و حفظ وحدت بین امت اسلامی است که بحمداله در نظام جمهوری اسلامی ایران به این کارکرد مهم مساجد توجه ویژه ای شده است.

ماموستا ملا سید محمد محمدی افزود: همه مردم امت اسلامی وظیفه دارند که در امر خدمت رسانی به مساجد کوشا باشند.

بستر سرمایه گذاری فرهنگی در منطقه اورامانات فراهم است

فرماندار شهرستان روانسر نیز گفت: علما و روحانیون در منطقه اورامانات همیشه محور وحدت بوده اند و دستاورد و آثار این موضوع را مشاهده می کنیم و آن را به فال نیک می گیریم.

سعدی مصطفی زاده با بیان اینکه بستر سرمایه گذاری برای توسعه فرهنگی در منطقه اورامانات فراهم است اظهار داشت: مساجد پیشانی توسعه فرهنگی هستند و مهمترین دستاورد توجه به مساجد ، وحدت و توسعه فرهنگی است.

جانشین دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه نیز گفت: مساجد پایگاه وحدت ، برادری و انسجام هستند و باید دور از افراط و تفریط باشد چرا که این مهم بزرگترین آفت برای جامعه اسلامی است.

احمد محمدی افزود: در مناطق اهل سنت  استان کرمانشاه ۲۵۰ نماز جمعه اهل سنت برگزار می شود و  ۲۰ مدرسه علوم دینی رسمی و ثبت شده وجود دارد.

وی ادامه داد: شهرستان روانسر ۱۰۴ مسجد روستایی و ۱۰ باب مسجد شهری دارد و این مسجد ، به عنوان ۱۱۶ مین شهرستان روانسر و ۵۱۶ مین مسجد اهل سنت استان ساخته می شود.

مسجد محله فرهنگیان شهر روانسر در زمینی به مساحت ۵۵۰ متر مربع احداث و  به نام دکتر حمید مظفری نامگذاری شده که هزینه ساخت این مسجد را خانواده این مرحوم بر عهده گرفته اند.

دکتر حمید مظفری از پزشکان داروساز و خوش نام روانسری بود که در تیر ماه سال ۹۶ به علت بیماری دار فانی را وداع گفت و پدر ایشان هم از روحانیون برجسته شهرستان روانسر است.

شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha