به گزارش روز دوشنبه ایرنا، سردار «بهمن ریحانی» تجلیل از فناوران و نوآوران علم و فناوری معاونت علمی سپاه نبی اکرم استان و خانه نخبگان استان کرمانشاه، افزود: هرگاه به دانستههای خود قانع شدیم باید بدانیم که از دنیا نسبت به علم و دانش عقب هستیم.
وی با بیان اینکه در بحث علم و فناوری در جمهوری اسلامی ایران خوب عمل کردیم، گفت: امروز دانشگاه، اساتید و دانشجویان مسوولیت سنگینی بر عهده دارند و شهدای علمی برای تغییر جایگاه کشور تلاش کردند.
فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) کرمانشاه در ادامه گفت: متاسفانه علم ما تبدیل به ثروت و چرخه اشتغال نشده است از این رو باید برای تبدیل علم به فناوری و ثروت مانعزدایی شود.
وی در ادامه افزود: براساس یک سازمان تحقیقاتی که مربوط به کشور سوئد و انگلیس بود، رشد علمی ایران از سال ۲۰۰۸ تا حدود ۲۰۱۶ حدود ۱۲ برابر اعلام شد و در منطقه جایگاه اول و در دنیا جایگاه یازدهم را از نظر علمی کسب کردیم.
سردار ریحانی اظهار داشت: ما عقب افتادگی علمی خود را نسبت به دوران اوایل انقلاب و پیش از انقلاب که ثمره دوران قاجار و تحمیل شدن استعمار نو بود، جبران کردیم.
وی با بیان اینکه جایگاه دانشمندان مومن بسیار بالاتر از خود مومنان است، افزود: اینکه امروز کشورهای اروپایی در دنیا فخرفروشی میکنند به دلیل تولید چرخه علم و فناوری و صنعت است.
سردار ریحانی با اعلام اینکه جایگاه دانشگاه پژوهش و تحقیقات است، گفت: در قسمت های مختلفی در قرآن کریم به جایگاه برتری علم اشاره شده است. در جایی می فرماید مگر آنهایی که میدانند با آنهایی که نمیدانند برابرند؟
او اضافه کرد: در قسمت دیگر در سوره مجادله می فرماید: خداوند به مومنان درجه ای می دهد اما از دانشمندان شما اگر کاری را انجام داده خداوند درجاتی بسیار بالاتر به آنان می دهد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.
هم اکنون نزدیک به ۱۳ هزار دانشجو و ۴۶۰ هیات علمی با ۱۴ دانشکده در دانشگاه رازی کرمانشاه فعال هستند.
نظر شما