به گزارش خبرنگار ایرنا، ثریا مطهرنیا که یکی از ۱۰ نامزد بهترین معلمان جهان روز دوشنبه در پیامی، انتخاب خانم "کیشا تروپ" را به عنوان بهترین معلم جهان تبریک گفت و برای همه آموزگاران جهان آرزوی موفقیت و پیروزی کرد.
آموزگار بیجاری در این پیام می گوید: برایم بسیار شعف انگیز بود که در این رویداد شرکت کرده و توانستم نام معلمان کوشا و تلاشگر ایرانی را به عنوان کوچکترین عضو از جامعهی فرهنگیان کشور، مطرح کنم.
وی می گوید: لازم است تا از بنیاد وارکی، هیات محترم داوران، کارشناسان و صاحب نظران آن بنیاد که هر کدام نظرات خاص و مستقل خود را دارند و در انتخاب بهترین معلم سال ۲۰۲۱ جهان زحمات شایان کشیدند، همچنین از تلاشهای سایر دست اندرکاران این رویداد مُعظم تشکر نمایم و کسب عنوان بهترین معلم جهان را به همکارم خانم "کیشا تروپ" از ایالات متحده تبریک و شادباش عرض نمایم.
مطهرنیا ادامه داد: واقعا دوست داشتم این جایزهی یک میلیون دلاری را به دست بیاورم و همهی آن را صرف کودکان بیمار و نیازمند و افرادی بکنم که هر روز به من مراجعه می کنند تا مشکلات حادشان را حل کنم اما توان پاسخگویی به تمام مراجعات را ندارم، با اینهمه همیشه به کمک های مردم مهربان و بزرگ ایران امید داشته و دارم و دوست دارم در این راه، بیشتر از گذشته، یاریگر باشند.
او با توضیح اینکه بسیار سپاسگزار اهالی کوچهی مهربانی و انسانیت هستم که در این روزها در رسانه ها، فضای مجازی و دیگر طرق، مرا مشمول لطف خود قرار داده اند و این تنها حس مسئولیتام را بالا برد گفت: هزاران معلم و نیکوکار گمنام بهتر از من وجود دارند که مشغول یاری رسانی به جامعهی خود هستند، اما مراد و نیّتام در قبول دعوت اهالی رسانه، نماد سازی از خود و منیّت نیست.
آموزگار بیجاری ادامه می دهد: اما مراد و نیّتام در قبول دعوت اهالی رسانه، نماد سازی از خود و منیّت نیست، ابتدا به ساکن، احترام و ادب به محضر خبرنگاران، این پیشانی های روشنی بخش و آگاه کنندهی جامعه است، دوم مطرح کردن مشکلات شهرستان تاریخی ام، بیجار گروس و استان فرهنگیام؛ کردستان سربلند برای رشد و توسعهی متوازن و پایدار، سوم جلب کردن توجه مسئولین به نقاط کم برخوردار کشور برای رفع محرومیت است، چهارم جلب کردن توجهات به مشکلات کودکان بی امکانات، بیمار، یا دچار فقر است.
وی تاکید دارد که توجه به مشکلات زنان سرپرست خانوار هم در بعد آموزشی و هم در بخش حمایت های شغلی (به گونهای که دارای درآمد مناسب و پایدار باشند) از آنان است تا بتوانند، زندگی کرامت مندانهای داشته باشند می گوید: مطرح کردن مشکلات معلمان و اقشار کم درآمد مانند کارگران و مزد بگیران هم در بحث افزایش دستمزد و هم در بحث حمایت های بیمهای و رفاهی و امنیت شغلی است، درخواست حمایت از فعالان مدنی و مطالبه گران را دارم، معتقدم، ایران قوی با جامعهی مدنی، قوی و پویا، ساخته می شود و توجه به کنترل تورم و گرانی روز افزون و چاره جویی مسئولان برای این امر است.
مطهرنیا افزود: دوست دارم به متنها بیشتر توجه شود، اگر اکنون من در رسانه ها مطرح هستم به دلیل حمایت این مردم و جامعه و حمایت همکاران گمنامام بوده است، پس خواهشمندم از تمامی افراد و رسانهها و شخصیت ها، بیشتر، دغدغههای اجتماعی و مدنی ام مطرح شود تا مسئولین با اشتیاق بیشتری نسبت به گذشته به خدمت رسانی با کیفیت به مردم، علی الخصوص، کودکان، زنان، سالمندان، معلمان، کارگران، کارمندان، نیروهای قراردادی و پیمانی بلاتکلیف، آموزش یاران، محیط زیست، اشتغال، توسعهی متوازن، عدالت محور و پایدار و رشد و پیشرفت و ترقی کشور، مبادرت ورزند، برخورداری از مواهب کشور برای نسل امروز و فردا از، راه، ریل، انرژی، آب، خاک، توجه به سهم مردم از منابع و معادن، نشاط اجتماعی، شغل و درآمد مناسب، مشارکت جمعی و رفاه، یعنی جامعهی رو به اعتلا است.
او در پایان می گوید: ما همه فرزند زادبوم خود، ایران عزیز هستیم و برای بر سامان کردن این خاک پُر گهر مسئولیت داریم، خاکی که متعلق به همهی ما با زبانها، جنسیتها، فرهنگها، مذهبها و سنتهاشرکت در این رویداد، تلاش برای جلب توجه بیشتر مردم و مسئولین به دانش آموزان مناطق محروم بود.
جایزه جهانی بهترین معلم، یک جایزه نفیس است که توسط بنیاد "وارکی" وابسته به یونسکو به معلمی اهدا میشود که سهم قابل توجهی را در این حرفه داشتهاست، "ثریا مطهرنیا" آموزگار کردستانی اهل بیجار در جمع ۱۰ معلم برتر جهان، نامزد این رقابت بود.
بنیاد وارکی (انگلیسی: Varkey Foundation)، که در ابتدا بنیاد وارکی GEMS نامیده میشد، یک بنیاد خیریه جهانی است که تمرکزش بر بهبود استانداردهای آموزش برای کودکان فقیر محسوب میشود.
شهرستان ۸۹ هزار نفری بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.
نظر شما