۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۲:۰۱
کد خبرنگار: 5194
کد خبر: 84550984
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بیش از  ۱۳۰۰ تُن انواع کپور ماهیان در تهران تولید شد

تهران-ایرنا-سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان استان تهران با اشاره به تولید ماهیان گرمابی گفت: در هفت ماه ابتدایی امسال بالغ بر هزار و ۳۰۰ تُن انواع کپور ماهیان در ۳۳۴ واحد شیلاتی فعال استان تولید شد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، نورالله حسینی افزود: در حال حاضر هر چهارگونه کپور ماهیان پرورشی رایج در کشور شامل کپور معمولی، کپور نقره ای، آمور و ماهی بیگ هد یا سرگنده در این استان در استخرهای دومنظوره کشاورزی، مزارع تولید ماهیان گرمابی و منابع آبی طبیعی و نیمه طبیعی این استان تولید می شود.

وی اظهار داشت: استان تهران با داشتن تنوع اقلیمی و میانگین دمایی ۳۵ درجه در تابستان و ۱۵ تا ۲۰ درجه در زمستان در شهرستان های جنوبی از جمله ورامین، پیشوا، قرچک و ری از شرایط مناسبی برای توسعه فعالیت پرورش ماهیان گرمابی برخوردار است.

حسنی ادامه داد: وجود تعداد زیاد چاه های آب کشاورزی، نیاز به تعویض آب کم در دسترس بودن خوراک و دسترسی سریع و آسان به بازرا مصرف از جمله نکات مثبت در توسعه این فعالیت محسوب می شود.

وی با بیان اینکه شهرستان های پیشوا و ورامین بیشترین تعداد واحدهای تولید ماهیان گرمابی را به خود اختصاص داده است، گفت: شهرستان ری، به دلیل استقرار واحدهای کلان گرمابی استان با تولید سالانه ۴۵۰ تن، قطب تولید ماهیان گرمابی استان است.

سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان استان تهران، عمده برداشت مزارع گرمابی استان را در نیمه دوم سال و به ویژه در چهار ماه منتهی به پایان سال اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، سه هزار و ۹۹ تُن ماهی خوراکی و ۱۹ میلیون و ۳۶۳ هزار قطعه ماهی زینتی در هفت ماه نخست سال جاری در تهران پرورش داده شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha