به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، نورالله حسینی افزود: در حال حاضر هر چهارگونه کپور ماهیان پرورشی رایج در کشور شامل کپور معمولی، کپور نقره ای، آمور و ماهی بیگ هد یا سرگنده در این استان در استخرهای دومنظوره کشاورزی، مزارع تولید ماهیان گرمابی و منابع آبی طبیعی و نیمه طبیعی این استان تولید می شود.
وی اظهار داشت: استان تهران با داشتن تنوع اقلیمی و میانگین دمایی ۳۵ درجه در تابستان و ۱۵ تا ۲۰ درجه در زمستان در شهرستان های جنوبی از جمله ورامین، پیشوا، قرچک و ری از شرایط مناسبی برای توسعه فعالیت پرورش ماهیان گرمابی برخوردار است.
حسنی ادامه داد: وجود تعداد زیاد چاه های آب کشاورزی، نیاز به تعویض آب کم در دسترس بودن خوراک و دسترسی سریع و آسان به بازرا مصرف از جمله نکات مثبت در توسعه این فعالیت محسوب می شود.
وی با بیان اینکه شهرستان های پیشوا و ورامین بیشترین تعداد واحدهای تولید ماهیان گرمابی را به خود اختصاص داده است، گفت: شهرستان ری، به دلیل استقرار واحدهای کلان گرمابی استان با تولید سالانه ۴۵۰ تن، قطب تولید ماهیان گرمابی استان است.
سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان استان تهران، عمده برداشت مزارع گرمابی استان را در نیمه دوم سال و به ویژه در چهار ماه منتهی به پایان سال اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، سه هزار و ۹۹ تُن ماهی خوراکی و ۱۹ میلیون و ۳۶۳ هزار قطعه ماهی زینتی در هفت ماه نخست سال جاری در تهران پرورش داده شده است.
نظر شما