به گزارش روز دوشنبه ایرنا؛ آخرین گزارشهای مراکز علمی-بهداشتی نشان میدهد شمار مبتلایان به کرونا در برخی کشورهای آسیا-اقیانوسیه، روز به روز در حال افزایش است.
در حال حاضر اکثر کشورهای آسیایی با سردتر شدن هوا در فصل زمستان در خصوص افزایش شمار مبتلایان به کرونا ابراز نگرانی کرده اند و خود را برای مقابله با افزایش شمار مبتلایان آماده می کنند.
همزمان با بازگشت اروپا به کانون شیوع کرونا، دولتهای اروپایی مقررات جدیدی را برای اعمال محدودیت وضع کرده اند که خشم مردم این قاره را برانگیخته است.
سازمان جهانی بهداشت اخیرا نسبت به افزایش موارد ابتلا به کرونا در قاره سبز ابراز نگرانی کرده بود. دکتر هانس کلاگ مدیر بخش اروپا سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که اگر تدابیر محدودکننده در اروپا تشدید نشود، نیم میلیون مرگ و میر بیشتر ممکن است تا بهار آتی در این قاره ثبت شود.
در همین حال شماری از مقامات کشورهای آسیایی میکوشند با هدف جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا در قاره سبز، تدابیر مختلفی را از جمله قرنطینه، اعمال فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک را در فضاهای عمومی اعمال کنند.
در این گزارش میکوشیم به آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در شماری از کشورهای حوزه آسیا-اقیانوسیه بپردازیم.
هند
به گزارش پایگاه خبری هندی « دی ان تی وی»، در ۲۴ ساعت گذشته دست کم ۸ هزار و ۴۸۸ مورد جدید ابتلا به کرونا در هند ثبت شده است.
آمارهای رسمی منتشر شده در هند نشان میدهد در حال حاضر بیش از ۳۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن در هند به بیماری کرونا مبتلا شدهاند که از این میزان بیش از ۴۶۵ هزار تن جان خود را از دست دادهاند.
بر اساس جدیدترین آمارهای منتشر شده از سوی سازمان بهداشت جهانی، هند از نظر شمار مبتلایان به بیماری کرونا در جایگاه دوم پس از آمریکا قرار دارد.
گفتنی است در اواسط آبان ماه سال جاری، سازمان جهانی بهداشت استفاده اضطراری از واکسن "کووکسین تولید شرکت داروسازی "بهارات بیوتکِ" هند در برابر کووید-۱۹ را تایید کرد.
گزارش ها حاکیست این واکسن با فناوری ویروس کشته (مشابه سینوفارم) در شرکت بهاراتبیوتک هند تولید شده و پیش از این برای استفاده در هند و چند کشور دیگر مجوز اضطراری گرفته بود.
نیوزیلند
به گزارش پایگاه خبری «نیوزیلند هرالد» موج جدید سویه دلتای ویروس کرونا در نیوزیلند رو به افزایش گذاشته است.در حال حاضر این کشور در قرنطینه به سر می برد.
نیوزیلند تلاش کرده است تا با شیوع ویروس بسیار مسری کرونای دلتا در سال جاری مبارزه نماید. جاسیندا آردرن نیز از راهبرد ریشهکنی ویروس از طریق تعطیلیها به سمت زندگی و کنار آمدن با ویرس با واکسیناسیون بیشتر رو آورده است.
آردرن روز دوشنبه اعلام کرد از تاریخ ۲۹ نوامبر فعالیت رستورانها و کافه ها در اوکلند مجددا از سر گرفته خواهد شد.
نیوزیلند همچنان یکی از پایینترین آمار کووید-۱۹ را در جهان دارد بطوری که تاکنون کمتر از هشت هزار مورد از این بیماری گزارش شده و ۳۲ نفر جان خود را از دست داده اند. این کشور روز سه شنبه ۱۲۵ مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ گزارش کرد و این درحالی است که میزان واکسیناسیون کامل با دو دُز در این کشور به نزدیک ۸۰ درصد از جمعیت واجد شرایط واکسیناسیون رسیده است.
هفته گذشته هزاران نفر از مردم نیوزیلند در چند شهر این کشور در اعتراض به محدودیت های کرونایی و اجبار به تزریق واکسن کووید-۱۹ اعتراض کردند.
بیشتر معترضان که بدون ماسک در خیابان های مرکزی شهر ولینگتون دست به تظاهرات زده بودند در مقابل ساختمان پارلمان تجمع کردند.
کره جنوبی
به گزارش پایگاه خبری «یونهاپ»، در ۲۴ ساعت گذشته دست کم ۲ هزار و ۲۸۷ مورد جدید کرونا در کره جنوبی گزارش شده است.
به گزارش این پایگاه خبری، در هفته گذشته شمار افرادی که آزمایش کرونا داده اند کاهش یافته است.
این در حالیست که وضع سلامتی بیش از ۵۰۰ تن از افراد مبتلا به کرونا در کره جنوبی همچنان وخیم است و روند بهبودی به کندی انجام می شود.
پیشتر، پایگاه خبری «ساوث کوریا نیوز» نوشته بود تجمع بین ۱۰ تا ۱۲ نفر در مناطق مختلف شهری مجاز است و بسیاری از اماکن مانند رستورانها و کافهها میتوانند ۲۴ ساعته خدمات ارائه کنند.
برخی از اماکن با ریسک بالای انتقال بیماری مانند اماکن تفریحی و ورزشی نیز باید بر اساس "مجوز قرنطینه" فعالیت کنند. افراد برای حضور در این اماکن باید مدرک واکسیناسیون یا آزمایش منفی کرونا ارائه دهند. این اولین مرحله از طرحی سه مرحلهای برای بازگشت به زندگی عادی است.
دولت کره جنوبی اعلام کرد، در صورتی که در جمعی تعدادی واکسن کرونا نزده باشند تعداد افراد حاضر در جمع به ۹۹ نفر محدود می شود ولی اگر تمام افراد واکسن زده باشند می توانند تا ۴۹۹ نفر نیز در تجمع و یا مراسم شرکت کنند.
چین
به گزارش رویترز، در ۲۴ ساعت گذشته دستکم ۱۷ مورد جدید کرونا در چین گزارش شده است.
این در حالیست که دو روز پیش، سخنگوی کمیسیون ملی بهداشت (NHC) چین با بیان اینکه مهار کرونا وارد مرحله نهایی شده است، گفت: تاکنون در هشت مورد از مناطقی که تحت تاثیر تازهترین موج شیوع کرونا قرار گرفتهاند، حداقل برای ۱۴ روز متوالی هیچ مورد جدیدی از کووید-۱۹ شناسایی نشده است.
به گزارش چاینا دیلی، «می فنگ» طی یک کنفرانس مطبوعاتی در پکن افزود: وضعیت همه گیری کرونا در شهرهای مرزی یا بندری آلوده به ویروس از جمله در اجینا، هیهه و دالیان به سرعت و به طور موثر مهار شده است.
گفتنی است تا جمعه هفته گذشته ۷۶.۳ درصد از جمعیت چین دو دُز کامل واکسن کووید-۱۹ تزریق شده است.
در حال حاضر در مجموع ۱.۰۷۶ میلیارد نفر در کشور دو دُز واکسن خود را دریافت کرده اند، همچنین در مجموع ۶۵.۷۳ میلیون نفر هم دُز سوم یا تقویت کننده دریافت کرده اند.
نظر شما