جمیل شوهانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان تسهیلات بلاعوض از محل اعتبارات وزارت و در راستای حمایت از توسعه زیرساخت های تجاری پرداخت شده است.
وی تاکید کرد: امسال شرایط کرونایی برگزاری نمایشگاه های دائمی استان را با مشکل مواجه کرد اما با این اوصاف روند صادرات روند روبه رشدی را در هفت ماه سپری شده از سال جاری داشته ایم.
رئیس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام با اشاره به میزان کالاهای صادراتی از مرز بین المللی مهران در مدت یاد شده( هفت ماهه) یادآور شد: روند صادرات استان ایلام از مرز بین المللی مهران در سال جاری مثبت بوده به طوری که در هفت ماهه سال جاری ۳۲۰ میلیون و ۸۵۰ هزار و ۶۹۷ دلار کالا از این استان از طریق مرز مهران به کشور عراق صادر شده است.
شوهانی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۶۰ درصد صادرات استان از مرز مهران تحقق پیدا کرده است، بیان کرد: این میزان کالای صادراتی از مرز مهران نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر ارزشی ۸۲ درصد رشد را نشان می دهد.
وی اضافه کرد: همچنین میزان کالاهای صادراتی استان از مرز مهران در بازه زمانی هفت ماهه سال جاری از نظر وزنی ۷۲ درصد رشد داشته است.
رئیس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام گفت: عمده ترین اقلام صادراتی (استان ایلام) در هفت ماهه سال جاری از مرز مهران به عراق را مصالح ساختمانی و کشاورزی اعلام کرد و یادآور شد: با اقدام ها و تدابیر انجام شده توسط مدیریت ارشد استان و انعقاد تفاهم نامه های ۲ جانبه با استان های همجوار عراقی تلاش می شود ضمن برطرف کردن موانع پیش روی میزان صادرات استان از مرز مهران افزایش یابد.
وی در خصوص میزان واردات کالا از مرز مهران هم گفت: طی هفت ماهه سال جاری ۴۳ هزار و ۱۹۳ دلار کالا با وزن ۱۴۷ هزار کیلوگرم وارد شده است که این میزان ۷۷ درصد کاهش داشته و علت آن حمایت از تولید کالاهای داخل بوده است.
به گزارش ایرنا، شهرستان مرزی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب غربی ایلام قرار دارد و مرز بین المللی مهران در ۱۱ کیلومتری این شهرستان از کانون های مهم تردد زائران عتبات عالیات و صادرات کالا به کشور عراق بشمار می رود.
نظر شما