به گزارش روز سه شنبه ایرنا، روزنامه واشنگتن تایمز نوشت: قرنطینه در اروپا که هدف از آن جلوگیری از تبعات موج چهارم کرونا است به اعتراضات خشونت بار منجر شده است.
در اتریش از روز دوشنبه مردم باید تا ۱۰ روز به جز در موارد حضور در محل کار، مدرسه یا خرید در خانه های خود بمانند؛ تصمیمی که باعث بروز اعتراضات هزاران نفری در خیابان های وین شده است.
تظاهرات مشابهی نیز علیه قرنطینه نصف و نیمه در هلند بروز کرده که به درگیری با پلیس منجر شده است و ده ها هزار نفر در بلژیک همزمان با هشدار سیاستمداران درباره سرکوب ویروس به خیابان ها آمده اند.
جِف زینتس هماهنگ کننده امور مربوط به کووید-۱۹ در کاخ سفید گفت آمریکا علاقه ای به محلق شدن به این بلواها را ندارد.
وی در یک کنفرانس خبری گفت: ما به این سمت حرکت نمی کنیم. ما ابزارهایی را برای تسریع در مسیر خروج از این بیماری همه گیر داریم؛ واکسیناسیون های گسترده، واکسن های تقویتی، واکسن های کودکان، درمان ها، از جمله آنتی بادی های مونوکلونال برای کمک به افرادی که به ویروس مبتلا می شوند. ما بدون تعطیلی اقتصاد می توانیم جلوی گسترش این ویروس را بگیریم.
جهش های ویروس کرونا در اروپا نشان می دهد که آمریکا باید منتظر ورود ویروس جدید باشد. شیوع ویروس در ایتالیا و اسپانیا در اغاز همه گیری باعث افزایش موارد ابتلا در شهر نیویورک شد و گونه آلفای ویروس قبل از ورود آمریکا و سراسر جهان، انگلیس را در نوردید.
جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا با مقاومت هایی در مقابل واکسیناسیون اجباری در محل کار مواجه است اما از صحبت درباره محدودیت های اجرا شده به سبک سال ۲۰۲۰ خودداری کرده و در مقابل در زمینه واکسن تبلیغ می کند و میلیون ها دوز از قرص های درمانی کووید را پیش خرید کرده است.
آرتور کاپلان مدیر بخش اخلاقیات پزشکی در مدرسه پزشکی دانشگاه نیویورک گفت: هر گونه تلاشی برای اعمال دوباره محدودیت های کسب و کار تاثیرات مخربی برای بایدن خواهد داشت و از نظر سیاسی او هم اکنون نیز درمسائل اقتصادی مشکل دارد. محدودیت اقتصادی سرنوشت انتخابات کنگره را به باد خواهد داد.
در آلمان، آنگلامرکل که چیزی به پایان دوران صدراعظمی اش باقی نمانده است گفت ابتلاها هر ۱۲ روز یکبار دوبرابر می شود که باعث هشدار از سوی یک مقام ارشد بهداشتی شد.
مقام ارشد بهداشتی آلمان گفت احتمالا تا پایان زمستان، در آلمان همه یا واکسن زده اند، درمان شده اند یا در اثر ابتلا به کرونا جان باخته اند.
بر اساس گزارش دویچه وله؛ در آلمان حدود ۶۰ درصد از مردم هر دو دز واکسن را دریافت کرده اند ولی نرخ واکسن زده ها در مناطق شرقی این کشور مانند ایالت زاکسون کمتر است. دراین مناطق اماکن فرهنگی، رستوران ها و بازار کریسمس برای سه هفته تعطیل است.
به اعتقاد برخی افزایش موج جدید ویروس در اروپا هشداری مستقیم به آمریکا است که اکتبر گذشته بعد از این که تعداد مبتلاها به ۷۰ هزار در روز کاهش داشت بار دیگر به بیش از ۹۰ هزار ابتلا در روز افزایش پیدا کرد.
دانشمندان می گویند افزایش کنونی شمار مبتلایان به کرونا در نتیجه ویروس جهش یافته دلتا است که سرعت انتقال سریعی دارد و با توجه به کمتر شدن واکنش آنتی بادی ها با گذشت دز اول واکسن ها شیوع یافته است.
تحلیلگران پیش بینی می کنند اعتراضات در اروپا دولت های این منطقه را وادار به عقب نشینی از مواضع سختگیرانه خود نخواهد کرد.
جن ساکی سخنگوی کاخ سفید گفته است هر کشوری با کشور دیگر فرق می کند اما آمریکا به اندازه فراوانی واکسن در اختیار دارد و تیم بهداشتی بایدن توصیه ای برای تعطیلی ها نداشته است.
مقامات آمریکایی سال گذشته به مردم توصیه کرده بودند از شرکت در گردهمایی های مربوط به دوران تعطیلات خودداری کنند اما دولت بایدن به آمریکایی ها گفته است می توانند با افرادی که واکسن زده اند از تعطیلات به مناسبت روز شکرگزاری لذت ببرند.
در آمریکا از هر ۱۰ آمریکایی ۴ نفر هنوز به طور کامل واکسینه نشده اند و ۱۸ درصد کاملا واکسینه شده اند که شامل ۳۵ میلیون نفر است که واکسن تقویتی را نیز دریافت کرده اند.
نظر شما