مجید حمیدی روز پنجشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: شاهد سطح سبز مناسبی در اراضی دیم استان هستیم و امیدواریم با تداوم بارشها، کشاورزانی که با تلاش و توکل، اقدام به این روش کشت کشت کردهاند، محصول مناسبی برداشت کنند.
وی ادامه داد: سطح زیر کشت گندم دیم درقم بیشتر در مناطق خلجستان و سلفچگان استان است و کشاورزان قمی در این زمینه با استفاده از تجربه بالای خود، گندم با کیفیتی را برای تامین بخشی از آرد مورد نیاز استان تولید مینمایند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی قم در زمینه تامین نهادههای مورد نیاز کشاورزان استان همچون بذر و کود، در سطح کشور جایگاه بالایی دارد و ذخایر خوبی از این نهادهها فراهم شدهاست.
حمیدی گفت: کشت پاییزه در قم مطابق سالهای گذشته درجریان بوده و در همین رابطه کشت سه محصول راهبردی گندم، جو و کلزا که هرکدام نقش مهمی در تامین نیاز بازار به محصولهای کشاورزی دارد، در سطح مزارع استان انجام شدهاست.
وی افزود: تامین امنیت غذایی همواره یکی از مسائل مورد توجه سازمان جهاد کشاورزی قم در جریان برنامهریزیهای کشت استان است و در همین رابطه کشت انواع گیاهان جدید متناسب با آبوهوای قم برای تامین غذای مردم در دستور کار قرار دارد.
گفتنی است از مجموع بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار قمی در حوزه کشاورزی، یک هزار و ۱۰۰ تن بانوان هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال حدود یکمیلیون تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص دادهاست.
نظر شما