تقویت معنویت از مولفه‌های گام دوم انقلاب و مقابله با آسیب‌ اجتماعی است

همدان -ایرنا- استاندار همدان با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره سراسری "اذان منتظران" در استان، گفت: یکی از مولفه های اصلی بیانیه گام دوم انقلاب تقویت معنویت است که جامعه را در مقابل آسیب‌های اجتماعی بیمه می‌کند.

به گزارش ایرنا، "علیرضا قاسمی فرزاد" روز چهارشنبه در جلسه شورای سیاستگذاری و ستاد اجرایی جشنواره اذان منتظران که با حضور مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضو هیات امنای ستاد اقامه نماز کشور در استانداری همدان برگزار شد، اظهار داشت: برهمین اساس از تمامی امکانات و ظرفیت‌های موجود در راستای ترویج و توسعه فرهنگ غنی نماز و اذان استفاده می کنیم.

وی با اشاره به اینکه اذان چکیده‌ محتوای نماز است، تصریح کرد: اذان صرفا اعلام خبر نیست بلکه یک الگو و نماد معنادار است.

استاندار همدان با تاکید بر اینکه در راستای تاثیرگذاری جشنواره اذان منتظران، وظایف و تکالیف دستگاه‌های اجرایی به‌ طور مشخص و دقیق تعیین می شود، افزود: جشنواره اذان منتظران بخش‌های مختلفی از جمله بخش قابل توجه علمی دارد که می‌تواند به غنای آن بیافزاید.

قاسمی فرزاد گفت: در بخش هنری و فرهنگی نیز باید انتظارات فرهنگی و تاثیرگذاری اذان و نماز در جامعه بررسی و شیوه‌های اثرگذاری آن به روش‌های مختلف در ساختار جشنواره سراسری اذان منتظران لحاظ شود.  

استاندار همدان تصریح کرد: موضوع نماز در دین و مکتب اسلام ریشه دار و بسیار حائز اهمیت است. 

رییس ستاد اقامه نماز استان همدان نیز در این جلسه یکی از اهداف جمهوری اسلامی را ترویج مفاهیم اسلامی خواند و گفت: در این راستا ستاد اقامه نماز کشور با هدف ترویج نماز و اذان و استفاده از ابراز فرهنگ و هنر در جامعه و نیز تجلیل از هنرمندان فاخر علمی و هنری جامعه، برپایی جشنواره سراسری اذان را در دستور کار خود قرار داده است.

حجت الاسلام و المسلمین «سید مرتضی حسنی حلم» با اشاره به آغاز رسمی فعالیت شورای سیاستگذاری این جشنواره، افزود: در این جلسه مقرر شد از ظرفیت های اداره ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، صدا و سیما، مجموعه نهاد رهبری در دانشگاه ها، مجموعه فرهنگی خاتم الاوصیا در کشور و دستگاه های اجرایی استان همدان برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره  استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار در جشنواره دهم آذر تا بیستم بهمن ماه تعیین شده است، گفت: علاقمندان می توانند آثار خود را در سه محور علمی (پایان نامه ها، مقالات و تحقیقات و پژوهش های علمی با موضوع فلسفه آثار و کارکردهای اذان)، ادبی (داستان، خاطره و شعر) و هنری (موشن گرافی، کلیپ و مستند کوتاه، خوشنویسی، نقاشی و عکاسی) به دبیرخانه ارسال کنند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این جلسه اظهار داشت: در هر جامعه‌ای شعاری برای رسیدن به اهداف وجود دارد و اذان شعار اسلامی جامعه ما است.

حجت‌الاسلام والمسلمین «حمیدرضا ارباب‌سلیمانی» خاطرنشان کرد: برای تقویت و برگزاری این جشنواره به برنامه‌ریزی و اقدام مشترک نیاز داریم و از کلیه ظرفیت‌های فرهنگی هنری و رسانه‌ای برای پیشبرد این جشنواره استفاده خواهیم کرد. 

عضو هیئت امنای ستاد اقامه نماز کشور در شورای سیاستگذاری و ستاد اجرایی جشنواره اذان منتظران اظهار داشت: استان همدان به عنوان دارالمومنین ظرفیت‌های بالایی در ارتباط با جشنواره اذان منتظران دارد که قابل توجه است.

تقویت معنویت از مولفه‌های گام دوم انقلاب و مقابله با آسیب‌ اجتماعی است

همچنین در این جلسه، استاندار همدان به عنوان رییس ستاد برگزاری جشنواره سراسری اذان منتظران منصوب شد.

به گزارش ایرنا، در این جلسه از پوستر جشنواره «اذان منتظران» نیز رونمایی شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha