به گزارش روز چهارشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از آموزش وپرورش، الهام یاوری در آیین اختتامیه چهارمین دوره کارسوق «ایدهپردازی در مهندسی ژنتیک» ضمن تأکید بر اهمیت کارسوق و نگاه آموزشِ پژوهش محور در مدارس سمپاد، گفت: ستاد زیست فناوری همه ساله در کنار سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با برگزاری این کارسوقها زمینهای مساعد برای رشد استعدادها و توانمندیهای فرزندان این مرز و بوم فراهم میکند.
وی افزود: به طور قطع این همکاری در آیندهای نه چندان دور نتایج درخشانی در عرصه علم و فناوری و حتی اقتصاد پویا رقم خواهد زد. امری که سمپاد بعنوان یکی از اهداف عالی خود در تربیت دانشآموزان میهن اسلامیمان با جدیت پیگیری میکند.
رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان خاطرنشان کرد: چهارمین کارسوق ایدهپردازی در مهندسی ژنتیک در فروردین ۱۴۰۰ با ثبتنام نزدیک به ۶ هزار دانشآموز سمپادی دوره اول متوسطه آغاز به کار کرد و در شهریور ماه با انتخاب چهار تیم برگزیده به کار خود پایان داد.
یاوری تصریح کرد: تیمهای اول، دوم و سوم این کارسوق در گروههای سه نفری به ترتیب از دبیرستان فرزانگان همدان (رتبه اول)، دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی شیروان (رتبه دوم)، دبیرستان فرزانگان کرمان و دبیرستان فرزانگان زاهدان (رتبه سوم) بودند و یک تیم ۲ نفره نیز ازدبیرستان فرزانگان مراغه به انتخاب هیأت داوران به عنوان تیم ویژه از نظر موضوع مورد مطالعه معرفی شدند.
نظر شما