به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری آستان قدس رضوی حجت الاسلام احمد مروی در پایان جلسه درس المکاسب المحرمه خود که در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد، افزود: در جبهه عناوین و القاب نبود، اینها بعد آمد و این مشکلات را ایجاد کرد؛ اگر روحیه و سبک زندگی بسیجی دوران دفاع مقدس را حفظ می کردیم بسیاری از گرفتاریها مرتفع شده بود.
وی ادامه داد: بسیج یکی از عنایات الهی بود که خداوند به قلب و زبان امام خمینی(ره) جاری کرد و منحصر به قشر و ظاهر خاصی نیست، بسیج یک اندیشه و سبک زندگی مؤمنانه است که اگرچه این سبک زندگی در دوران دفاع مقدس جلوه های خاص پیدا کرد، اما با پایان دفاع مقدس این سبک زندگی تمام نشد و تجلی دیگری پیدا کرد.
وی اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس جوانانی با ایمان، پاکیزه و مخلص برای دفاع از دین خدا و لبیک به امر ولی فقیه و نائب امام زمان(عج) از بهترین سرمایه زندگی خود که جانشان بود، گذشتند تا دین خدا را یاری کنند.
وی افزود: اخلاص، ایثار، روحیه جهادی، حمایت از دین و ولی خدا تا پای جان و انجام کار برای رضای الهی از جمله ویژگیهای سبک زندگی بسیجی است که هرکسی در هر لباس، ظاهر و زمانی از این ویژگی ها برخوردار باشد، بسیجی است.
حجتالاسلام مروی، وصیتنامه های شهدا را سراسر عرفان و معرفت دانست و گفت: مطالعه وصیتنامه های عارفانه شهدا، انسان را متعجب می کند که این جوانان پای درس کدام عارف و سالک الی الله توانستهاند اینگونه رشد کنند و به مقامات عالیه برسند، در وصیتنامههای شهدا تعبیرات بسیار عالی و بلندی از گذشت، بندگی، اخلاص، فداکاری برای دین خدا آمده است که انسان را مبهوت میسازد و این تأثیر بسیج است.
وی پیروزی در دوران دفاع مقدس را تجلی تحقق معجزه و نصرت الهی دانست و ابراز کرد: تجلی روحیه بسیجی، مقاومت، ایثار، جهاد و اخلاص ملت ایران در دوران دفاع مقدس یکی از امدادها و نصرتهای الهی بود که مستکبران آن را در نظر نگرفته بودند و همین امر موجب شکست آنها شد.
تولیت آستان قدس رضوی دوری از روحیه بسیجی را موجب تضرر کشور دانست و گفت: اگر روحیه بسیجی دوران دفاع مقدس را در عرصه سازندگی نیز حفظ می کردیم، در صحنه های سازندگی، عمران، آبادانی، اقتصاد و احیای کشور موفقیتهای بزرگی رقم می خورد، اما متأسفانه آن روحیه بعد از پایان جنگ تحمیلی کمتر حفظ شد.
حجت الاسلام مروی در ادامه سخنان خود به تبیین وظایف روحانیون بسیجی پرداخت و تصریح کرد: تبیین و تبلیغ صحیح اسلام نابی که امام خمینی(ره) بر آن تأکید داشت در مقابل اسلام آمریکایی و اسلام متحجران، وظیفه روحانیون بسیجی است.
وی دفاع از ولایت فقیه و ارکان و مبانی انقلاب اسلامی را از دیگر وظایف طلاب بسیجی برشمرد و اضافه کرد: تبیین اندیشه امام(ره) و رهبری برای مردم و به ویژه نسل جوانی که دوران طاغوت، امام(ره) و جنگ تحمیلی را ندیده اند وظیفه روحانیان بسیجی است، آنان باید شرایط و وضعیت فعلی را نسبت به گذشته برای نسل جوان تبیین و البته در کنارش ضعف ها و دلیل ایجاد آن را نیز بیان کنند.
حجتالاسلام مروی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی استوار، محکم و ریشهدار بوده و دوران دفاع مقدس تجلی کارآمدی انقلاب است، گفت: اگر ضعف هایی وجود دارد دلیلش تغییر سبک زندگی و دوری از آرمانهای انقلاب و روحیه بسیجی است، متأسفانه در برخی حوزه ها روحیه بسیجی کمرنگ شده و هرکجا آن روحیه حفظ شده، موفق بودهایم.
تولیت آستان قدس رضوی در ادامه به سیاستهای خصمانه دشمنان با اعمال تحریم های اقتصادی و جنگ روانی برای ناکارآمد نشان دادن جمهوری اسلامی اشاره و ابراز کرد: دشمن با اعمال فشارها و تحریم های اقتصادی به دنبال آن است که ضعف ها را به حساب اصل انقلاب و ناکارآمدی نظام جمهوری اسلامی بگذارد در حالی که نظام اسلامی اگر ناکارآمد بود در دوران دفاع مقدس از بین رفته بود، نظام و انقلاب ناکارآمد نیست و این ماییم که نتوانسته ایم خوب عمل کنیم.
حجتالاسلام مروی یکی از وظایف مهم روحانیان بسیجی را حضور در عرصههای اجتماعی دانست و گفت: طلاب و روحانیت بسیجی باید در عرصههای مختلف خدمات اجتماعی حضور داشته باشند که البته اینگونه نیز هست، در موضوع کرونا و در دورانی که هیچکس حاضر نمیشد فوت شدگان کرونایی را غسل دهد، این طلاب بودند که در اقدامی جهادی غسل و نماز اموات کرونایی را بر عهده گرفتند که دشوارترین کارها بود.
نظر شما