علیاکبر قارزی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعطای "کشاورز کارت" را طرحی از سوی دولت برای حمایت از کشاورزان معرفی و اضافه کرد: این طرح دولت جمهوری اسلامی ایران منبع تامین مالی مناسبی برای فعالان عرصه کاشت، داشت و برداشت بخش کشاورزی است.
وی ادامه داد: کشاورزان در چارچوب این طرح قادر به تامین و تهیه نهادههای کشاورزی مورد نیاز کشت و کار با استفاده از تسهیلات اعطایی در حین عملیات زراعی تا پس از برداشت و عرضه محصولات خود هستند.
مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: بر این اساس زارعان تسهیلات کشاورز کارت را برای تولید دریافت و هزینه کرده و پس از فروش محصولات خود نسبت به بازپرداخت تسهیلات دریافتی و تسویه حساب با بانک اقدام خواهند کرد.
قارزی افزود: کشاورزان با بهرهگیری از این تسهیلات دولتی قادر به تهیه و تامین به هنگام بذر، کود و سم در زمان مناسب برای کشت محصولات اساسی شامل گندم آبی و دیم، جو آبی، چغندر پاییزه و کلزا هستند.
وی میزان تسهیلات کشاورز کارت را برای هر زارع ۲۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و ادامه داد: متقاضیان تسهیلات طرح کشاورز کارت با ارائه درخواست به مدیریت جهاد کشاورزی و پس از تشکیل پرونده، برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی میشوند.
شغل عمده اهالی جوین کشاورزی، دامداری و مرغداری است. ۱۲ هزار بهرهبردار کشاورز، باغدار، دامدار و پرورشدهنده طیور این شهرستان در گستره ۳۵ هزار هکتاری عرصههای زراعی و باغی آن فعالیت دارند و محصولات عمده کشاورزی جوین گندم، جو، چغندرقند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است.
جوین که پیشتر یکی از بخشهای تابعه شهرستان سبزوار بود و اواخر سال ۱۳۸۷ به شهرستان ارتقا یافت هماینک شامل 2 بخش مرکزی و عطاملک و دارای چهار دهستان و ۵۳ روستاست و ۴۰ هزار نفر از جمعیت جوین ساکن روستاها هستند.
نقاب، مرکز شهرستان جوین در فاصله ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
نظر شما