پنجم آذرماه و آخرین اخبار کرونایی استان‌ها

استان ها - ایرنا - طبق اعلام جدیدترین رنگ بندی سامانه ماسک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امروز جمعه پنجم آذر ماه با عبور از خیز پنجم کرونا و پوشش واکسیناسیون گسترده، تمام شهرهای ایران از وضعیت قرمز خارج شدند.

 آخرین بار در ۲۴ بهمن ۹۹ و در آستانه شروع خیز چهارم هیچ شهری در ایران قرمز نبود. براساس آخرین تغییرات در نقشه رنگبندی شهرستان‌های کشور که از ۶ آذر اعمال می‌شود؛ برای نخستین بار پس از ۲۸۹ روز تمامی شهرستان‌ها از وضعیت قرمز خارج شدند.

 شهرستان‌هایی که در وضعیت نارنجی قرار دارند: اشنویه، پیرانشهر (آذربایجان غربی)، چرداول (ایلام)، بیرجند، طبس، فردوس (خراسان جنوبی)، بردسکن، گناباد (خراسان رضوی)، طارم (زنجان)، دامغان، شاهرود (سمنان)، زابل (سیستان و بلوچستان)، ممسنی (فارس)، زرند، سیرجان، شهربابک (کرمان)، کهگیلویه (کهگیلویه و بویر احمد)، پلدختر (لرستان)، بافق، بهاباد، خاتم، مهریز (یزد).

اکنون هیچ نقطه ای از ایران در وضعیت قرمز کرونایی قرار ندارد، ۲۲ شهرستان وضعیت نارنجی، ٢٠٧ شهرستان وضعیت زرد و ۲١٩ شهرستان وضعیت آبی کرونایی دارند.  ۲۲ شهرستان وضعیت نارنجی، ٢٠٧ شهرستان وضعیت زرد و ۲١٩ شهرستان وضعیت آبی کرونایی دارند. 

پوشش گسترده واکسیناسیون عمومی در ماه‌های اخیر، کنترل کرونا را در وضعیت مناسب‌تری نسبت به موج‌های قبلی بیماری کووید۱۹ قرار داده و با وجود اینکه روند بستری در اکثر استان‌ها نزولی گزارش شده است.

 براساس تحلیل روند بستری کووید - ۱۹ که مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی منتشر کرد، به جز استان‌های خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان که افزایش مختصری در میزان بستری نسبت به هفته‌ گذشته نشان می‌داد، روند بستری در سایر استان‌ها کاهشی یا پایدار بوده است.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هنوز شواهدی از ورود سویه جدید به کشور گزارش نشده است.

پنجم آذرماه و آخرین اخبار کرونایی استان‌ها

آخرین اطلاعات درباره وضعیت کرونایی کشور / ۸۶ فوتی دیگر 

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز جمعه اعلام کرد، طی ۲۴ ساعت گذشته ۸۶ بیمار کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و جمع قربانیان به ۱۲۹ هزار و ۴۶۲ نفر رسید.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،  از دیروز (پنجشنبه، چهارم آذر) تا امروز جمعه (پنجم آذر، ۱۴۰۰) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، تا کنون ۵۷ میلیون و ۲۴۸ هزار و ۱۳ نفر دُز اول، ۴۶ میلیون و ۱۱۵ هزار و ۱۲۵ نفر دُز دوم و ۹۲۱ هزار و ۴۴۰ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۰۴ میلیون و ۲۸۴ هزار و ۵۷۸ دُز رسید. در شبانه روز گذشته ۲۶۰ هزار و ۳۴۹ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

از دیروز تا امروز ۵ آذر ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴ هزار و ۳۸۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۷۲۰ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۱۰۲ هزار و ۵۶ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۹ هزار و ۴۶۲ نفر رسید. تا کنون ۵ میلیون ۸۴۱ هزار و ۸۷۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. ۳ هزار و ۳۷۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۸ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۵۴۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

بر اساس گزارشهای قبلی  تلفات روزانه کرونا روز دوشنبه (یکم آذر) پس از ۲۳۴ روز حرکت بر مدار سه رقمی، ۲ رقمی شد و به ۹۷ نفر رسید.

پنجم آذرماه و آخرین اخبار کرونایی استان‌ها

وضعیت مبتلایان به کرونا و واکسیناسیون در استان‌ها

ستاد مدیریت کرونای استان اردبیل اعلام کرد که با بستری ۳۰ بیمار جدید کووید-۱۹ در استان اردبیل طی شبانه روز گذشته، تعداد بستری‌های این بیماری در بیمارستان‌ها به ۱۶۷ نفر رسید.

دکتر شهرام حبیب زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: هم اکنون ۵۳ بیمار کووید- ۱۹ نیز با دریافت خدمات درمانی در منازل مسکونی خود تحت نظر و مراقبت قرار دارند.

وی بیان کرد: طی شبانه روز گذشته سه نفر درگیر از مبتلایان بیماری کووید-۱۹ بستری در مراکز درمانی استان اردبیل جان باختند که با فوت آنها  مجموع جان باختگان کرونا در این استان در ۲۱ ماه گذشته و در خلال پنج موج، به ۲ هزار و ۵۷۲ نفر رسید.

خبر دیگر امروز اینکه علی شریفی سرپرست مرکز مدیریت اطلاعات و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفته اکنون روند بستری در اکثر استان‌ها به جز خراسان جنوبی نزولی و در شهرستان‌های قرمز هم روند بستری صعودی است که همچنان باید نکات بهداشتی را رعایت کنیم.

خراسان جنوبی با ۱۱ شهرستان تیر امسال در شروع خیز پنجم شیوع کرونا قرار گرفت که مهر ماه از موج پنجم عبور کرد و از جمله استان‌هایی بوده که در ارزیابی‌های ستاد ملی مقابله با کرونا دارای بیشترین میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجن با اشاره به لزوم اجرای واکسیناسیون مقابله با ویروس کرونا گفت: تاکنون ۸۲ درصد جمعیت هدف بالای ۱۲ سال این شهرستان دُز نخست واکسن علیه ویروس کرونا را دریافت و تزریق کرده‌اند.

محمدحسن کرمی تاکید کرد: همچنین تاکنون ۶۸ درصد جمعیت هدف شهرستان بروجن موفق به دریافت و تزریق دُز دوم واکسن علیه ویروس کرونا شده‌اند.

از هرمزگان خبر رسیده که سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اعلام کرده در حال حاضر ۷۱۵ نفر در استان مبتلا به کرونا هستند که از این شمار ۵۹۷ نفر در قرنطینه خانگی به سر می برند.

دکتر فاطمه نوروزیان اظهار داشت: با بستری شدن ۴۶ نفر دیگر در شبانه روز گذشته، مجموع بستری های کرونا در بیمارستان های هرمزگان به ۱۱۸ نفر رسید. هم اکنون از مجموع بستری های کرونا ، ۱۸ نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت نظر هستند که حال ۸ نفر از آنها وخیم گزارش شده است.

وی روند واکسیناسیون کرونا در هرمزگان را نیز پرشتاب ارزیابی کرد و گفت: با واکسینه شدن ۷ هزار و ۵۵ نفر در شبانه روز گذشته، مجموع واکسیناسیون در استان به ۲ میلیون و ۴۶۱ هزار و ۱۱ نفر رسید که از این شمار یک میلیون و ۱۰۵ هزار و ۶۰۸ نفر هر دز را دریافت کردند.

همچنین بر اساس اعلام دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل در شبانه روز گذشته آمار مجموع بستری‌های کرونایی استان با ۷۴ بیمار جدید به ۳۹۷ نفر رسید. طی ۲۴ ساعت گذشته دو نفر دیگر از شهروندان مازندرانی هم به خاطر ابتلا به کرونا جان باختند.

به گزارش روز جمعه دانشگاه علوم پزشکی قم، وضعیت کرونایی استان قم از روز ۵ آذرماه جاری به رنگ «آبی» در آمد.

در همین حال رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در این استان گفته در شبانه روز گذشته در حالی که ۳۲ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های قم بستری شدند، به همین تعداد نیز ترخیصی داشتیم، از این رو تعداد بستری‌ها و ترخیصی‌های کرونایی استان مساوی شد.

محمد رضا قدیر اظهار داشت: در ۲۴ ساعت منتهی به چهارم آذرماه ۴۰ تَن مشکوک و یا با علائم قطعی ابتلا به کرونا توسط اورژانس بیمارستان‌های قم مورد پذیرش قرار گرفتند.

وی ادامه داد:از ابتدای اجرای طرح واکسیناسیون همگانی کرونا در قم یک میلیون و ۳۱۸ هزار و ۷۸۹ دُز واکسن به جامعه هدف تزریق شده است.

 همچنین طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استان سمنان سه تغییر در رنگ بندی کرونایی داشت که بر اساس آن شهرستان سمنان و گرمسار از نارنجی به زرد و شهرستان آرادان از زرد به آبی تغییر رنگ دادند. 

طبق جدیدترین رنگ بندی سامانه ماسک، شهرستان های دامغان و شاهرود در وضعیت نارنجی، شهرستان‌های سمنان، گرمسار، مهدیشهر و سرخه، در وضعیت زرد و شهرستان‌های آرادان و میامی در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

در ایلام هم به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام  مورد فوتی ناشی از کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در ایلام ثبت نشد و مجموع فوتی های استان هزار و ۱۵۹ نفر است.

دکتر محمد کریمیان اظهار داشت: ۴۹ ابتلای جدید کرونا در ۲۴ ساعت گذشته شناسایی شد و مجموع مبتلایان استان به ۶۶ هزار و ۷۸ نفر رسید.

خبر دیگر اینکه سه بیمار مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در لرستان جان باختند و مجموع قربانیان به ۲ هزار و ۶۴۹ نفر رسید.

همچنین بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ طی شبانه روز گذشته در لرستان شناسایی شدند و مجموع بیماران از ابتدای شیوع تاکنون به ۱۹۵ هزار و ۴۴۵ نفر رسیده است.

در همین حال رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه با اشاره به فوت ۶ نفر دیگر در شبانه روز گذشته بر اثر ابتلای قطعی به کرونا گفت: مجموع جان‌باختگان استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۸۸۶ نفر رسیده است.

مهدی محمدی افزود: در شبانه‌روز گذشته ۷۱ نفر شامل ۲۷ بیمار مثبت بستری و ۴۴ بیمار مثبت سرپایی مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شدند که نسبت به روز قبل ۹ نفر بیشتر است.هم‌اکنون ۲۵۳ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی این استان بستری هستند که از این تعداد، ۷۶ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند و حال ۹ نفر آنها وخیم است.

خبر دیگر اینکه نقشه کرونایی گیلان آبی تر شدو تعداد شهرستان های آبی گیلان از ١٢ شهرستان در ارزیابی هفته گذشته به ۱۴ شهرستان افزایش یافت.

بر این اساس علاوه بر املش، سیاهکل و شفت، لنگرود، لاهیجان، آستانه اشرفیه، رشت، خمام، بندرانزلی، فومن و تالش که پیش از این آبی بودند، رودسر ، صومعه سرا و ماسال نیز به شمار شهرستان های آبی افزایش یافت.

شهرستان رضوانشهر که هفته گذشته آبی بود در نقشه جدید زرد شد و علاوه بر این رودبار وآستارا نیز زرد هستند و هیچ شهرستانی در استان گیلان قرمز و نارنجی نیست.

در استان خوزستان نیز سه شهرستان در وضعیت زرد و ۲۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار گرفتند.  شهرستان رامهرمز، شوشتر و دزفول در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

همچنین شهرستان‌های اهواز، اندیمشک، خرمشهر، آبادان، گتوند، کارون، بهبهان، آغاجاری، امیدیه، رامشیر، هندیجان، باغملک، شوش، ایذه، اندیکا، لالی، هفتکل، باوی، حمیدیه، دشت آزادگان، هویزه، ماهشهر ، مسجد سلیمان و شادگان نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

حدود ۷۸ درصد جمعیت هدف خوزستان یک دز و ۵۸ درصد ۲ دز واکسن را تزریق کردند.

گزارش های کرونایی استان ها

روند ناپایدار بستری کرونا در خراسان جنوبی

بسیج و تقویت روحیه مدافعان سلامت فارس در بحران کرونا

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha