نیروی دریایی ارتش در دل تحریم ها به خودکفایی رسید

رشت - ایرنا - فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) رشت گفت: هم اینک در حوزه دفاعی در ساخت ابزار و تجهیزات دریایی سطحی ، زیر سطحی ، هوا دریا، پهباد و جنگال به خود کفایی رسیده ایم که این نقطه عطفی در عمل جهادی و دریایی است.

امیر دریادار دوم مهدی شعبانزاده روز یکشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران استان با تبریک فرا رسیدن هفتم آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی افزود: نیروی دریایی یک نیروی تجهیزات محور است و با خودکفایی در تجهیزات ماموریت‌های خود را انجام می دهد.

وی با بیان اینکه نقطه عطف در حوزه های سطحی و زیر سطحی جماران بود، افزود: این ناو قادر به حمل موشک و بالگرد است که قبل از آن فناوری ساخت ان فقط در حوزه چند کشور بود اما این انحصار بدست جوانان مان شکسته شد.

فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) رشت با بیان اینکه درحوزه نظامی کاملا تحریم هستیم، افزود : در دل تحریم ها به خودکفایی رسیده ایم و تهدید تحریم‌ها به یک فرصت برای ساخت تمامی قطعات و تجهیزات و شناورها در داخل تبدیل شده است.

امیر دریادار شعبانزاده با بیان اینکه ۹۳ درصد واردات و صادرات کشور از طریق دریا انجام می شود، ادامه داد: پشتیبانی از کشتی ها و تامین امنیت خطوط مواصلاتی برعهده نیروی دریایی است که تا کنون قریب به ۱۰ هزار کشتی اسکورت شدند.

وی با یادآوری اینکه نیروی راهبردی دریایی ارتش علاوه بر تامین امنیت شناورهای داخلی به کشتی های تجاری دیگر کشورها هم کمک می‌کنند، گفت: تاکنون ۷۹ ناوگروه به دریاهای آزاد اعزام شده‌اند که در همین راستا، ناو بندر مکران طی ۵۰ روز ، ۴۰ هزار کیلومتر دریانوردی کردند.

 فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) رشت با بیان اینکه نیروی دریایی نیرویی علمی ، سیاسی ، بین المللی و نظامی است ، اظهار داشت: ناوگروهها علاوه بر تامین امنیت کشتی ها و ناو ها و خطوط مواصلاتی ؛ عزت ، صیانت و سیادت دریایی را برای ما به ارمغان اورده اند.

امیر دریادار دوم شعبانزاده اقتدار و آمادگی رزمی را از مولفه های نیروی دریایی ارتش ذکر کرد و گفت: رزمایش ذوالفقار مصداق این آمادگی های رزمی است.

وی در بخش دیگری از سخنانش هفتم‌آذر سال ۵۹ را نقطه عطفی برای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: در زمانی که دشمن تا دندان مسلح به میهن اسلامی‌ تجاوز کرده بود نیروی دریایی در عملیات مروارید به جنگ با نیروی دریایی عراق رفت.

فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) رشت اظهار داشت: سرفصل‌های آموزشی متناسب با شرایط روز دنیا و تهدیدات برنامه‌ریزی می شود اگر تهدید نوظهوری به وجود بیاید یا شرایطی پیش بیاید که باید آمادگی داشته باشیم نیروها را به روز می کنیم تا بتوانند متناسب با آن تهدیدات مقابله کنند .

وی با بیان اینکه مرکز آموزش‌های تخصصی مسئولیت تربیت نیروهای نظامی را دارد ، گفت: تمام‌آموزش‌های تخصصی دریایی بجز تکاوری در این‌مرکز انجام‌می شود  که ۷۰ درصد آموزش در این مرکز  انجام می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha